Conoce la historia del meme viral ¿acaso yo? que circula por redes sociales

Du kjenner historien til viral meme, gjør jeg? som sirkulerer på sosiale nettverk

Kanskje har du sett de siste ukene på Facebook eller til og med på Twitter en meme med to dukker og med en setning som inkluderer en frase og et spørsmål. Selv om det først var ukjent hvor det kom fra i dag Du vil kjenne historien til det mest virale meme, kanskje jeg? som sirkulerer på sosiale nettverk.

Dette morsomme meme blir brukt til å lage vitser gjennom spørsmålet ¿¿meg? å forlate personen som må svare i en sarkastisk og morsom tone ubesvart. I tillegg til spørsmålet ledsages det alltid av det samme bildet.

Japansk mangakarakter

Dette meme Det har gått viralt på både Facebook og Twitter med flere sarkastiske morsomme setninger og hvis eneste formål er å lage vitser. Som vi allerede har nevnt, blir tekstene alltid ledsaget av det samme fotografiet.

En falsk viral fra Macaco-videoklippet mot kreft sirkulerer på WhatsApp

Er om to dukker som stirrer på hverandre, en av dem litt innlemmet med hånden på brystet, og hvem som ville være hovedpersonen i spørsmålet Gjorde jeg det?, spørsmål som vises i alle varianter av dette meme.

For eksempel ville dukken som ligger på ryggen gjenspeile personen som kom med en uttalelse som “Ikke trykk på meg at jeg ikke har tid til å rette opp eksamenene”, og den andre dukken som er foran, vil alltid svare med spørsmålet “Gjorde jeg det?”Og etterfulgt av mer tekst for å“ gjøre narr ”av spørsmålet, som i dette tilfellet vil være“ Sa jeg deg om å si det? ” som en måte å eksponere noen på.

Bilde - Kjenner historien til viral meme, kanskje meg?  som sirkulerer på sosiale nettverk

Men du lurer kanskje på, hvor kommer bildet som ble brukt til memen fra? Sannheten er at selv om ingenting ble kjent om det for noen dager siden, har det blitt oppdaget at den berømte memen. Kanskje jeg heter Saitama.

Saitama er en mangaprotagonist-superhelt med navnet “En-trøkk mann”Og at det er veldig særegent på grunn av ansiktet hans, egenskaper som gjør det umulig for ham å alltid oppnå noe.

Nå vet du hvem som er berømt viral meme av spørsmålet ¿meg? sirkulerer på Facebook og Twitter, og vi ser setninger til alle tider av alle slags spørsmål.

Visste du at opphavet til meme kanskje jeg som sirkulerer på Facebook eller Twitter? Tør du å legge igjen din egen setning i kommentarene?

Via: Know Your Meme

De kjøper en T-skjorte på Amazon, og de sender henne en kjole, som blir viral