Du vet også: Det beste med Augmented Reality er spill

Et av triksene fra iOS 11, som offisielt ble utgitt 19. september i fjor, Det var den definitive push som Apple har gitt til ArKit, som lar utviklere drive augmented reality-applikasjoner.

Vi har sett noen som lar deg sjekke hvordan møblene du vil kjøpe skal se ut i stuen din, andre som tilbyr nysgjerrige funksjoner der virkelighet og virtuelle gjenstander slå seg sammen for å skape nye opplevelser. Selv om de ubestridte konger av denne typen applikasjoner er fritid, det vil si spill.

For å gi sannhet og sette tall til en slik bekreftelse har vi dataene, uttaler konsulenten Sensor Towers i en studie at de augmented reality-applikasjonene utarbeidet med ARKit har blitt installert over 13 millioner ganger siden september, datoen da iOS 11 ble utgitt, et tall som viser at den utvidede virkeligheten er her for å bli og ikke er en dags blomst.

Og spill har i stor grad skylden for denne suksessen, ettersom nedlastningsandelen deres når en Utrolige 47 prosent av alle appene med ARKit. Det siste halvåret har økningen i nedlastinger av spill i denne kategorien økt med 35 prosent.

Det kan interessere deg | Den overraskende effekten av ARKit som vil gjøre deg svimmel å se på iPhone-en din

De beste appene og spillene for Augmented Reality på iOS

Hvis du vil Opplev utvidet virkelighet i kjøtt og på iPhone, her kan du prøve Augmented Reality-appene som har rasert siden ARKit ble introdusert i september og noen nyere AR-utgivelser som tar over, må du prøve dem.

Du lurer på hva som er spillet som har toppet nedlastingslisten, dette har vært ingen ringere enn AR Dragon, hvor ta vare på den virtuelle dragen din til den blir voksen det er ganske en utfordring for de som bruker den. Hvis du ikke har prøvd det, legger vi igjen linken nedenfor slik at du kan prøve den.

Konsulenten spår a spektakulær økning i disse augmented reality-applikasjonene basert på ARKit, der det ser ut til at det er mye rom for nye utgivelser, som for tiden er okkupert i App Store av 2000 søknader.