Du vil ikke lenger kunne gå tilbake til iOS 9, Apple vil ikke signere mer iOS 9.3.5 og 10.0.1

Du vil ikke lenger kunne gå tilbake til iOS 9, Apple vil ikke signere mer iOS 9.3.5 og 10.0.1

En av de viktigste nyhetene i iOS 10 i bilder

Det er over en måned siden Apple ga ut iOS 10 til allmennheten. Det var med versjon nummer 10.0.1, og brakte brukere mye nyheter om den forrige versjonen av Cupertino-selskapets mobile operativsystem.

For noen dager siden, en ny oppdatering, denne gangen med nummer 10.0.3, ble lastet opp til Apples servere for nedlasting. Denne versjonen l√łser en serie feil, blant dem som forhindret riktig funksjon av LTE- og 3G-nettverk med de nye iPhone 7 og 7 Plus.

Det vil ikke lenger være mulig å gå tilbake til iOS 10.0.1 og 9.3.5

Noen av funksjonene til iOS 10

Med sistnevnte har vi allerede hatt to mindre oppdateringer (10.0.2 og 10.0.3) siden lanseringen av den nye versjonen. Også, 10.1 er allerede i sin femte beta, som snart skal deles med iOS-brukerbasen.

Av denne grunn er det ikke overraskende at √• f√łlge den vanlige prosedyren, og i henhold til informasjon fra Actualidad iPhone, Apple har bestemt seg for √• slutte √• signere versjonene 9.3.5 og 10.0.1 Derfor vil det av sikkerhetsmessige grunner ikke lenger v√¶re mulig √• gjenopprette noen enhet til disse gamle versjonene.

Jailbreak av iOS 10 har ennå ikke kommet

N√•r det gjelder jailbreak, Dette medf√łrer ikke noe problem i denne forbindelse, siden den siste tilgjengelige er kompatibel opp til iOS 9.3.3. Ingen er publisert enn√• kompatible med iOS 10, til tross for at den italienske hackeren Luca Todesco rapporterte at oppdateringen er mottakelig for den.

Så selv om det er viktig å huske det Vi kan ikke lenger gå tilbake til den forrige versjonen av iOS 9Det skal ikke være et stort problem på dette tidspunktet, etter å ha brukt nok tid på å vite ytelsen til iOS 10 på vår iPhone eller iPad.

Og det må jeg si Jeg har personlig ingen grunn til å gå tilbake, med fremskrittene innen programvare som denne versjonen har brakt. Jeg er ærlig talt veldig komfortabel med den nye versjonen.