Dualshock 4 vs Dualshock 3 i detalj

Dualshock 4 vs Dualshock 3

Det er det ingen tvil om, E3 2013 var en seier for Sony mot konkurrenten Microsoft og Xbox One, spesielt når det gjelder pris og funksjoner. Det japanske selskapet har forbedret sin gamle kontroller (Dualshock 3) i ganske høy grad.

Han DualShock 4 Det er bedre enn Dualshock 3 av PS3. Dette er hovedkonklusjonen som vi kan gjøre etter sammenligning av begge kontrollerne. På den annen side er dette normalt i utviklingen av et produkt, at den nye versjonen forbedres i større eller mindre grad enn forrige generasjons produkt.

Dualshock 4 vs Dualshock 3

Vi forlater deg med en fotoseanse der vi sammenligner de to Sony-sjåførene ansikt til ansikt.

touchpad

Den mest åpenbare endringen mellom DualShock 4 og DualShock 3 er den nye pekeplaten. Dette er plassert på toppen av kontrolleren til Dualshock 4. Denne brede, rundt 2 tommer, er multi-touch med to kontaktpunkter og implementerer bevegelser i stil med det vi kan finne på en smarttelefon.

Dualshock 4 vs Dualshock 3

Analog joystick.

En annen ting som ved første øyekast hopper rundt den nye Sony-kontrolleren er eksistensen av konkave analoge pinner. Disse har en liten depresjon i sitt sentrale område (i stil med Xbox). Dette betyr at tommelenes kontakt med pinnene ikke går tapt på noe tidspunkt, og at fingrene til enhver tid er plassert på riktig sted for å håndtere spillet. i full sikkerhet. Dette i Dualshock 3 dette var ikke tilfelle, og derfor var det ganske ofte å miste kontakten med styrespakene.

Like viktig, men mindre åpenbar for det blotte øye, er det faktum at den analoge stikker på DualShock 4 er litt mer fra hverandre og gjør tommelposisjonen mer naturlig og behagelig å holde

Farvel til START og VELG knappene

START- og VELG-knappene erstattes av DEL og VALG. Disse nye hjelpeknappene erstatter de typiske, fra den første versjonen av PlayStation, START og SELECT. Med en ny generasjon av Sony-konsollen kommer ny funksjonalitet og plasseringen av de nye knappene endres. Disse knappene er plassert mer til venstre og høyre for kontrolleren i stedet for midtpunktet som i Dualshock 3. Også med den hensikt å gi mer plass til styreplaten har PS-knappen blitt flyttet lenger ned, rett under den nye monohøyttaleren som forblir et mysterium for alle.

Dualshock 4 vs Dualshock 3

Resten av fronten på kontrolleren DualShock 4 den forblir den samme, med en vanlig D-Pad til venstre og de typiske fire Sony-knappene til høyre

Omdesignede L2 og R2 knapper

L2 og R2 knappene er blitt omgjort for å unngå det som var et problem i Dualshock 3. Posisjonen som Sony valgte i PS3-kontrolleren for disse knappene var den riktige fordi de ga spillerne opplevelsen av å tråkke på en gass eller en pistolutløser mens de spilte, problemet i Dualshock 3 var den konkave og skrå utformingen nedover enn fingrene ville gli mer enn anbefalt Dualshock 4 Spillere kan hvile lett nå, da Sony snudde triggerdesignen ved å lage konkave hull, etter eksemplet med lignende knapper på Xbox-kontrolleren.

Lysstang

En lysstang som lyser opp i forskjellige farger som består av 3 lysdioder, erstatter de 4 små røde lysdiodene som var effektive, men ikke prangende når det gjaldt å bestemme hvilken kontroller som var koblet til PS3 og i hvilken rekkefølge. I tillegg til spilleridentifikasjon, bar Lyset kan samhandle med PlayStation Eye i løpet av spillet for å overføre noen meldinger til brukeren.

Dualshock 4 vs Dualshock 3

Som med pekeplaten, bør vi forvente hvilken funksjonsspillutviklere som gir denne nye funksjonaliteten i Dualshock 4.

Lading av PS4 selv når konsollen er suspendert

Som han Dualshock 4 og som ham Dualshock 3 De har en microUSB-port for å lade litium-ion-batteriene. Portene er på nøyaktig samme sted øverst. Selv om det tilsynelatende ikke er stor forskjell mellom en kontroller og en annen i dette aspektet hvis det er en som ikke er veldig iøynefallende og som kan være veldig nyttig. Han Dualshock 4 Den kan lastes selv når konsollen er i hvilemodus, noe som ikke var tilfelle for PS3.

Dualshock 4 Sony har innlemmet et lite ørepropp i bunnen som ser ut til å ha funksjonen som å kunne brukes som en kommunikasjonsmetode mellom spillere når du spiller et online spill. Dette ser ut som det vil gjøre spillerne mer oppmuntret til å bruke nettprat mens de spiller.

Dualshock 4 vs Dualshock 3

En annen grunn til at PlayStation 4-gamepad er mer behagelig enn den forrige, er fordi den har litt større håndtak og i tillegg er mer ergonomisk. Å spille et PS4-spill ved å bruke DualShock 4-kontrolleren er en mye mer avslappende opplevelse