Uncategorized

Dwayne Johnson lanserer en alarm-app

Dwayne-Johnson-the-rock-ur-may2-komprimert

Tusenvis av nye applikasjoner blir gitt ut hver dag som når Google Play. Vi kan si at mange av dem har ingen relevans og de vil ikke bli brukt av mer enn noen få mennesker, siden det å lykkes i appenes verden er veldig komplisert, og selv om du gjør noe virkelig nyskapende, er det veldig vanskelig å gjøre deg kjent.

Et av alternativene for å lage en applikasjon og å lykkes, er å være berømt. Det er ikke noe som er innenfor alles rekkevidde, men i dag bringer vi deg en virkelig fantastisk applikasjon som ikke gjør noe virkelig nytt, men gjør det på en veldig særegen måte. Det er også støttet av en veldig kjent person.

Hvis du liker actionfilmer, vet du kanskje det Dwayne Johnson, også kalt The Rock, en av de mest kjente skuespillerne over hele verden. Det virker som om kinoen er blitt for liten og har bestemt seg for å lansere en applikasjon for smarttelefonen din. Vi antar at han ikke har utviklet det, men han har satt bildet og stemmen.

Det er en ny alarm-app som vil hjelpe deg med å overskride målene dine med positivitet og oppmuntrende meldinger fra Dwayne Johnson selv. Uten tvil er humor et av basene i denne applikasjonen, der du kan sette noen av målene dine, som å lære et nytt språk, gå en daglig løpetur eller bestått alle eksamenene.

foto19589870279306238

Du kan også angi en dato og se hvor mange dager du har igjen for å oppfylle den. Men det mest interessante med applikasjonen er dens måte å vekke oss på. Vi kan stille inn tiden vi ønsker, og vi må velge en av de to5 nyanser vi har tilgjengelig. I de fleste vises de meldinger fra Dwayne Johnson, som er det morsomste.

Det er mulighet for å våkne opp på “The Rock” -tid, men det er noe vi ikke anbefaler, siden det er mulig at mobiltelefonen din ringer klokka 4 om morgenen med et oppmuntringsbudskap, som vi vet at du ikke vil like. I tillegg har applikasjonen mange flere alternativer som vi oppfordrer deg til å prøve selv.

Kilde | AndroidAuthority

The Rock Clock | Google play

Articoli correlati

Botón volver arriba

Ad blocker detected

You must remove the AD BLOCKER to continue using our website THANK YOU