free estadisticas Saltar al contenido

E-postene dine i Outlook for iOS nå sikrere med berørings-ID

abril 28, 2020

Microsoft har nylig oppdatert Outlook-appen sin for iOS-enheter for å inkludere flere nye funksjoner, inkludert støtte med Touch ID. Fra nå av e-postkontoen din i Outlook vil være sikrere hvis du har en enhet med Touch ID, siden du kan beskytte e-postene dine takket være fingeravtrykssensoren.

Outlook-appen er en av de beste e-postadministratorene du kan finne i dag i App Store for iOS-enheter. Det tilbyr ikke bare mange interessante funksjoner og funksjoner, det bør også bemerkes at kan brukes med forskjellige kontoer som Outlook, Gmail, Yahoo Mail eller iCloud, blant andre.

Outlook for iOS har allerede støtte for Touch ID.

Mer om iPadizate | Outlook: ny design og en egen app for Apple Watch

De viktigste nye funksjonene i versjon 2.2.2 av Outlook for iOS

Med denne siste oppdateringen setter Microsoft Outlook over andre e-postprogrammer, inkludert de viktigste som Googles Gmail og til og med Apples egen Mail. Og er det Outlook-appen er den første som inkluderer støtte for Touch ID og la brukeren låse opp applikasjonen ved hjelp av fingeravtrykket.

På denne måten Outlook-app for iOS øker brukernes sikkerhet sterkt. For å bruke Touch ID for å låse opp Outlook-appen, er det nødvendig å konfigurere den tidligere, selv om prosessen er veldig enkel.

Outlook for iOS har allerede støtte for Touch ID.

Alt du trenger å gjøre er åpne Outlook på iOS-enheten din, gå til Innstillinger-fanen og aktiver "Funksjonen Krever berørings-ID". Så enkelt er det! Neste gang du åpner Outlook, trenger du Touch ID for å kunne låse den opp.

På den annen side er også versjon 2.2.2 av Outlook for iOS introdusert profilbilder av deltakere ved kalendervisningshendelser. I tillegg er det også lagt til en snarvei i dag- og 3-dagersvisninger.

Outlook for iOS har allerede støtte for Touch ID.

Ikke glem det I tillegg til de grunnleggende e-postadministrasjonsfunksjonene, tilbyr Outlook også en kalenderfunksjon. På den annen side tilbyr det også muligheten for å sende og se dokumenter ved å bruke utveksling av apper som Onedrive eller Dropbox uten å måtte forlate Outlook-appen selv.

Last ned Outlook gratis på din iPhone eller iPad

Hvis du vil prøve Outlook på iOS-enheten din, kan du få den helt gratis i App Store eller ved å klikke på lenken under disse linjene. Den er kompatibel med både iPhone og iPad.

Hva synes du om Outlook-appen for iOS?