EasyJet starter passbokstesting for boardingkort

Med ankomsten av iOS 6 ankom også Passbook-applikasjonen. Denne applikasjonen tillater det lagre alle kortene som vi nå har i lommeboka (lojalitetskort, bankkort, billetter til arrangementer, etc, etc …). Ideen om Apple er veldig god, men dessverre er det få bedrifter eller bedrifter som godtar kort som bruker Passbook som støtte.

Etter hvert som tiden går, vil flere bedrifter legge opp og ende opp med å godta Passbook, men i dag er de som godtar kort fra denne applikasjonen veldig få. Derfor lyser oss nyheter som denne dagen: EasyJet flyselskap har kunngjort at de vil begynne å tilby Passbook-støtte på boardingkortene sine.

Flyselskapet har kunngjort at de vil godta Apple-appen som en metode for å sjekke inn for sine flyvninger kort tid etter at de har kunngjort at de vil fjerne tellere for innsjekking for flyplasser. Dette betyr at alle passasjerer uten unntak må forlate hjemmet med sitt boardingpass forberedt: enten trykt på papir eller på digitale medier. På noen måter er dette gode nyheter, men samtidig dårlige, da det muligens vil føre til noen få permitteringer.

EasyJet kunngjør at de vil godta boardingkort gjennom Passbook på noen flyplasser

For å bruke Passbook som støtte for EasyJet-boardingkortet, vil det være nødvendig å installere den nye versjonen av firmaprogrammet på vår iPhone. Selvfølgelig er det en gratis app som i tillegg til å gi muligheten for å lagre boardingkort i Passbook, tilbyr andre typer tjenester som: å kjøpe billetter fra din mobiltelefon, muligheten for å se reservasjoner (gjort av oss eller av tredjepart ) eller visualisering av følgende flyreiser som vi må ta, blant andre egenskaper.

For øyeblikket er systemet for “mobilt ombordstigning”Testes på: Amsterdam, Edinburgh, Manchester, Nice, London Southend og London Stansted flyplasser. Selv som TUAW med rette sier, i tilfelle testene lykkes, vil modellen utvides til flere flyplasser hvor flyselskapet opererer.

Det er absolutt gode nyheter å se hvordan et flott selskap som EasyJet har valgt Passbook. Som maur ser det ut for trinn for trinn at Apple-applikasjonen begynner å bli akseptert, og dette gir oss håp om at det om noen tid vil være mange “digitale kort”At vi kan ta med deg Passbook og fjerne dem fra lommebøkene våre.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!