Eddy Cue sørger for at Apple i år vil ha den beste katalogen i sin historie

En av Apples visepresidenter har avslørt noen ledetråder om Apples intensjoner for dette året

Til tross for at Apple for øyeblikket tar det med ro i nyhetene, er “innspillene” som kommer til oss at i denne andre delen av året vil ting bli mer underholdende. Det er en logisk konklusjon etter å ha sett intervjuet med Eddy Cue, Apples sjef for programvare og tjenester, på Recode-konferansen, arrangement i regi av den kjente spaltist og teknologiekspert Walt Mossberg.

Recode Conference tar over fra den mytiske hendelsen kalt “All Things Digital” der personligheter som Steve Jobs eller Tim Cook dukket opp, for å bli intervjuet. Og selv om denne gangen ikke har vært i stand til å ha den maksimale ansvarlige for Apple, konferansen har vært like interessant og har gitt oss ledetråder om fremtidsplanene til franchisen.

Apple inngår avtalen med Beats Music fullt ut i markedet for abonnementsmusikk

I sesjonen ledet av Mossberg selv og journalisten Kara Swisher, diskuterte de med Eddy Cue og administrerende direktør i Beats Jimmy Lovine om den nylige avtalen om kjøp av Beats Electronics av ​​Apple for 3 milliarder dollar.

Eddie-Cue-sobre-planes-de-Apple-3

Åpenbart handlet samtalen om musikkbransjen og abonnementsmusikkmodellen, en av Apples viktigste interesser med dette nylige kjøpet. Lovine har vært strålende fornøyd med avtalen og hevdet at de hadde lett etter den i nesten et tiår, ikke glem å skytere Beats med hodetelefoner.

Til tross for at Cue til tross for at han erkjente at abonnementsmodellen er et alternativ som hjemsøkte hodet for lenge siden, har ikke nølt med å forsvare den nostalgiske modellen til iTunes, samt strategien som er brukt av selskapet med iTunes Radio.

Cue tror Apple vil ha den beste produktserien de siste 25 årene

I tillegg til å minne om figuren til Steve Jobs som en venn og åndelig guide for selskapet, spurte Swisher på et tidspunkt i intervjuet Cue om Tim Cooks kvaliteter som leder. Visepresidenten for programvare og tjenester hos Apple var raskt ute med å rose sjefen sin som vurderte ham som en komplett leder, med en enorm visjon og alltid opptatt av å gjennomføre store prosjekter. Deretter, og som om det hadde blitt lagt på et brett, har han dømt at den beste lanseringsplanen for selskapet i hele sin historie i 2014 vil bli kjent.

Visepresidentens ordrette ord har vært:

“På slutten av 2014 vil vi ha den beste produktporteføljen som jeg har sett de siste 25 årene.”

Som Macrumors-kollegene påpeker oss, har de også snakket om mulighetene i fremtiden til Apple TV. I denne saken har Eddy Cue vært moderat optimistisk, til tross for at han til tross for å ha solgt 20 millioner enheter, det er en enhet som fremdeles tar av.

Han har imidlertid vært ganske kritisk til den nåværende TV-opplevelsen og problemene forbundet med å skaffe rettigheter til eksklusivt innhold. Det ser imidlertid ut til at de fra Cupertino kommer til å fortsette å satse på dette markedet og allerede forbereder seg på å forbedre tilbudet på deres enheter i løpet av samme år.

Eddie-Cue-sobre-planes-de-Apple-2

Årets første nyheter blir presentert på WWDC 2014

Det er praktisk talt sikkert at den første Apple-nyheten for i åreller vil bli avslørt neste mandag under åpningen av World Developers Conference (WWDC), der de fra Cupertino forventes å presentere det nye OS X 10.10 for Mac, iOS8-operativsystemet og kanskje selskapets nye flaggskip, det fremtidige iPhone 6.

Viktig

wwdc14-directo-espanol

Som alle år, WWDC14 kan følges live fra iPadizate gjennom følgende lenke:

WWDC14 live

Vi ses på dag 2!