Egenskapene til Samsung Galaxy S6 er filtrert

De første ryktene om mulige tekniske egenskaper og utforming av den neste Samsung-terminalen begynner allerede å dukke opp. Det er mer nylig Noen detaljer om Samsung Galaxy S6-funksjonene har blitt lekket.

Han Samsung Galaxy S6 vil være etterfølgeren til Samsung Galaxy S5 og det er snakk om at Samsung forbereder en endring i mobilterminalene sine, noe som vil begynne å bli synlig med den nye enheten.

Kraft overalt

Det som har blitt lekket så langt, er at Samsung Galaxy S6 ville ha en skjerm ukjent størrelse Quad HDdet vil si en oppløsning på 2560 x 1440 piksler. Inni ville vi finne kraft overalt.

Jeg ville utruste en Exynos OctaCore-prosessor big.LITTLE 64 bit med den vanlige vekslingen til en annen Snapdragon 810 64-bit for visse markeder. Det ville være ledsaget av en 3 Gb RAM og muligens 32 og 64 Gb intern lagring, og fjern 16 Gb alternativet fra media.

Så det er også snakk om et bakkamera akkurat som det for Samsung Galaxy Note 4 Den ville ha en oppløsning på mellom 16 og 20 megapiksler med IMX240 sensor og bildestabilisering. Fronten ville øke til 5 megapiksler oppløsning.

Du kan ikke gå glipp av LTE-brikken laget av den samme Samsung, Wi-Fi, Bluetooth og flere sensorer som ville komme sammen i en Broadcom BCM4773-brikke. Dette ville gjøre batterisparingen viktig siden alle disse komponentene ville være konsentrert på en enkelt brikke.

Selv om vi ikke vet noe om det ytre utseendet, våger vi å gjette at det vil være plast med en eller annen metallisk kant. Selvfølgelig mangler ikke operativsystemet Android 5.0 Lollipop og TouchWiz-tilpasningen.

Hva synes du om de nye funksjonene i fremtidens Samsung Galaxy S6?

Tabla de contenidos