Den første betaen for utviklere av iOS 11.2 er klar

Eksperimenterer du med iOS 11 beta 4, tør du?

For bare fire dager siden lanserte Apple denne fjerde beta-versjonen av iOS 11, en utvikling ytterligere av operativsystemet som er planlagt for den endelige versjonen i løpet av høsten. Tilbake i juni, da den første betaen kom ut, løp mange av oss for å installere den for senere å slette den fra enhetene våre, den var veldig grønn, og blant andre nydelige ting var batteriforbruket for høyt. Men noe har endret seg, vil du bli med oss?

beta 4 iOS 11

Hvis du har en utviklerkonto, har du sannsynligvis den installert, hvis du ikke har den, er det mange måter å få den installert, eller du kan vente på at den blir utgitt offentlig, noe som er beregnet for de neste dagene eller til og med timene. Hvis du velger dette alternativet, kan du registrere deg for Apples betas-program og være klar over denne utviklingen. I alle fall passerer jeg for å kommentere den første personen min erfaring etter tre dagers bruk.

Jeg liker det av disse grunnene

Jeg vet ikke hvor mange flere versjoner som kommer før finalen, men denne fjerde er veldig brukbar. Jeg har faktisk ikke satt pris på “slikkene” som den første ga meg, og inkompatibiliteten med en eller annen applikasjon. Frykt ga meg batteriforbruket, som forblir likt det som iOS 10 i sin siste versjon. Ingen dristige prosentandeler synker. Alle applikasjonene som jeg har installert, er 35, fungerer som de skal, og det har ikke vært behov for å starte på nytt for øyeblikket.

beta 4 iOS 11

De nye funksjonene

Velkjent og kommentert på sider og fora, Jeg er betatt av det nye Kontrollsenteret, muligheten til forbedrede skjermbilder og innspillingen av alt som skjer i det. De ble sterkt bedt om endringer, og vi har endelig blitt hørt.

Det begeistrer meg

En veldig renovert App Store som inviterer deg til å dykke etter den og oppdage spennende innhold. Det er ikke en enkel side med kjøp av applikasjoner, nå er det noe utover det gjør opplevelsen er mye mer fullstendig.

beta 4 iOS 11

Oppsummert er det endringer som innbyr til illusjon, og det gjenstår bare å håpe at i de følgende versjonene ikke blir brukerne slått tilbake. Han lover mye og for øyeblikket kommer han til å være hos meg. Hvis du tør prøve du kan legge igjen dine erfaringer i kommentarer.