Elemental, et puslespill for å lage elementer

I Android Market er det forskjellige spillalternativer der formålet er å kombinere en serie grunnleggende elementer, for å lage, fra disse kombinasjonene, nye elementer. I dette tilfellet utvikleren Dere dere gir oss et nytt forslag, han heter Elementary, og det er et spill som blander spillmodusen til Sudoku, med blandingen av elementer.

I grunnleggende ber de oss om å lage et hvilket som helst element som starter fra de grunnleggende, luft, ild, jord og vann, men for å kombinere disse elementene, gir de oss et brett med fliser, som er de vi vil kombinere, hver og en som representerer et element. For å slå spillet, kan vi ikke gjenta noen fliser i samme rad eller kolonne.

Hvert element har et avgrenset område på brettet, som bare støtter antall fliser som er nødvendig for å lage varen du blir bedt om å lage, selvfølgelig, for å gi deg vanskeligheter, når spillet skrider frem, antall firkanter som disse boksene støtter De vil øke, for for å danne nye elementer, må du bruke flere og flere fliser. Hvis du på et tidspunkt i spillet ikke kan tenke på hvilke fliser du skal bruke, kan du bruke alternativet til å be om ledetråder, noe som vil gjøre ting litt lettere for deg.

Elementary Det tilbyr oss to spillmodi, den klassiske, der vi vil gå gjennom forskjellige verdener, løse de forskjellige brettene som vises, og utfordringsmodusen, som er mot klokka, hvor vi på en gitt tid må løse det største antallet brett mulig.

Elementary Det er et helt gratis spill, dette i bytte for reklame selvfølgelig, men vi kan bli kvitt reklame ved å betale $ 0,99. For å begynne å spille, trenger du bare å laste den ned fra Google play og har versjon 2.1 av Android, eller høyere.