contadores Skip to content

En 17 år gammel gutt designer en iPhone-skjerm bedre enn Apple

Gjennom årene har brukergrensesnittet til det mobile operativsystemet for iPhone, iPad og iPod touch endret seg og har utviklet seg betydelig. Det startet som noe enkelt, elementært, til og med rudimentært. For å bli ferdig med å bli et system med et minimalistisk design som alle elsker.

Ankomsten av iOS 12 og dens nye funksjoner, så vel som noen av innovasjonene i utformingen av visse elementer i grensesnittet, har fått oss til å innse hvor rask teknologi utvikler seg og hvor fantastisk den er.

Men det kan være bedre. Bedre. Et klart eksempel er gitt oss av selskapet til det bitte eplet: i iOS 12 introduserte de forventede varslinger gruppert gjennom et system som lar deg administrere varslene om hver applikasjon individuelt. Og det er fortsatt så mange ting å gjøre …!

Det kan interessere deg | IOS 13-ønskeliste: De 6 tingene vi ber Apple

IOS 13-skjermkonsept

En 17 år gammel Reddit-bruker under aliaset “whatfood” var lite fornøyd med Apples UI-design for iOS 12-låseskjermen og ønsket å dele den med resten av verden hans visjon om hvordan det skal være i iOS 13.

I videoen av dette konseptet ser vi hvordan låseskjermen har det fire knapper på toppen dedikert til meteorologi, meldinger, samtaler og andre varsler. I den sentrale delen, en musikkwidget som lar deg skyve fingeren for å få tilgang til andre sanger.

Jeg er 17 og en håpefull UI / UX Designer. Jeg laget denne mock-upen av en låseskjerm til iOS 13 og tenkte at noen av dere kanskje vil like den! fra r / iphone

At en 17 år gammel mann greier å designe et brukergrensesnitt, i teorien, visuelt og funksjonelt overlegent fra Apples, får oss til å spørre oss selv om noe: Gjør Apple ting bra i operativsystemet sitt? Setter selskapet for mange begrensninger på mobilprogramvaren sin?