En 33% lettere iPad for WWDC

iPad 5

Han WWDC 2013 enn manzana Det vil finne sted i San Francisco mellom 10. og 14. juni og er rett rundt hjørnet. Og som vanlig i øyeblikkene før denne hendelsen, begynner forskjellige rykter å fyre, alt fra presentasjon av nye operativsystemer til nye produkter.

Selv om det er sant at disse ryktene om Apple-produkter praktisk talt ikke forsvinner gjennom året, er det på dette tidspunktet de mest rebound, og det er også en egenskap som gjør dem spesielle. Disse ryktene som kom ut på scenen dager før hendelsen har stor sannsynlighet for å være sanne sammenlignet med de som kommer ut gjennom året, som ofte ikke går utover bare brukerønsker og svært fantasifulle sinn.

Ryktet om at vi bringer deg i dag handler om et av stjernenhetene til eplefirmaet sammen med det allmektige iPhone. Vi viser til neste generasjon av iPad og fremfor alt er det relatert til dens dimensjoner og vekt.

WWDC 2013

Ryktet er at ifølge Digitimes ny iPad å bli avduket på WWDC 2013 vil være mye lettere enn den fjerde generasjonen. Spesielt ville vi være før a iPad med tiltak redusert mellom 25% og 33% sammenlignet med dagens modell.

Hemmeligheten bak størrelsesreduksjon i ny iPad Det er basert på skjermen, da det ikke kan være ellers fordi det er den mest omfangsrike komponenten i en enhet som iPad. Alltid i følge ryktene ville Apple ha klart å redusere tykkelsen på skjermen på ny generasjon iPad til et minus 0,2 mm mot 0,25 mm på skjermen til iPad 4. Dette kan virke for lite, men hvis vi tar hensyn til det, snakker vi om en reduksjon på mer enn 20% i tykkelsen på skjermen. Men over alt manzana Denne reduksjonen er oppnådd takket være bruken av en enkelt LED-linje for å belyse hele skjermen sammenlignet med de to som ble brukt i den nåværende modellen.

Når det gjelder den nye designen av iPad vil endre seg radikalt for å tilpasse seg de nye designlinjene som er merket av Ipad mini, Selv om den også vil bli revidert, vil den bare presentere en Retina-skjerm som en maksimal nyhet.

Hvis alle disse ryktene om familie iPad tror du få vi allerede har fortalt deg om mulig utseende av en ny Macbook Air. Eller det ustanselige nyhets ryktet om en 1,5-tommers OLED-skjerm som dere alle vet hvor den vil gå. I så ryktet måneder, om ikke år, jeg ser.

Om bare 14 dager vil vi legge igjen tvil. Ikke gå glipp av oppfølgingen som vi vil gjøre av arrangementet her, på PlanetaRed.com