En annen rapport sikrer at iPad Mini-netthinnen ikke kommer før 2014

En annen rapport sikrer at iPad Mini-netthinnen ikke kommer før 2014

Ryktene om at Apple kan ha bestemt seg for ikke å lansere iPad Mini med netthinneskjerm i år begynte å dukke opp for noen måneder siden. De fleste av oss var skeptiske til denne nyheten, for hvis det først var rart at de fra Cupertino inkluderte ikke Retina-teknologien i den første generasjonen av minitablettenHvordan kunne de tenke på å ikke gjøre det med andre generasjon.

Uten tvil, for å bli bekreftet, er dette forferdelige nyheter for alle de som ventet på andre generasjon mens de ventet på slik teknologi. Med et raskt tilbakeblikk kan vi se at kanskje Apple søker å etablere den samme strategien som med iPad i full størrelse og ikke innlemme Retina-teknologi før tredje generasjon.

DigiTimes melder at Apple vil tilby en mindre oppgradering til iPad Mini i år og Retina-teknologien kommer ikke før 2014

Som vi har kunnet vite via Digitimes-mediet, planlegger eplebedriften å tilby en mindre nettbrettoppdatering. Som diskutert forventes det å være lettere, tynnere og ha ytterligere forbedringer på nivå med tekniske spesifikasjoner. Denne nyheten står i kontrast til den som nylig dukket opp i Taiwan Economic Daily News, som også fastholdt at iPad Mini med retina-skjerm ikke ville komme før neste år.

I løpet av neste år kunne Apple planlegge å introdusere Retina-teknologi i iPad Mini, som vil nå 2048 x 1536 piksler. Mini-nettbrettet vil også ha en veldig tynn ramme for å dra full nytte av skjermstørrelsen.

ipad-5-konsept

Igjen ser vi hvordan Apple er på vei til å gjenta strategi med iPadMini, og etterlater de to første generasjonene for gjennomgangen av produktdesignet og den tredje for å inkorporere en betydelig forbedring av skjermen. I takt med at markedet går fremover, virker det ikke så lurt å la ting være i rørledningen på bekostning av å introdusere det i fremtidige enheter.

Som vi har sett i Appadevice, er det også nyheter om iPad 5. Som vi allerede vet, vil den nye iPad være tynnere, noe som vil hjelpe reduser vekten på enheten med 20-30%. Det vil også inneholde en tynnere ramme, som vil bidra til å redusere størrelsen på enheten mens du holder skjermstørrelsen på 9,7 tommer.

Femte generasjon Apple-nettbrett forventet å treffe butikker fra høsten, sikkert ledsaget av nye iPhone-modeller og en ny iPad Mini. Vil du være der for å hente noen av dem?