En av de beste funksjonene i iOS 13, iPadOS og macOS Catalina er forsinket til neste år

mac

Apple har informert noen kunder om at delte mapper-funksjonen til iCloud Drive, som vil gjøre at iCloud kan konkurrere med Dropbox, vil bli forsinket til neste år.

Det offisielle macOS nettstedet viste en stjerne for funksjonen til del i iCloud-mapper, som indikerer at funksjonen ville komme senere i høst. Men i løpet av de siste timene har teksten endret seg til “tilgjengelig om våren.”

Så de brukerne som tålmodig ventet på denne nye funksjonen, må vente til neste år 2020.

Det kan interessere deg | Slik laster du ned og konfigurerer iCloud for Windows på riktig måte

Funksjonen for delte mapper iCloud Drive

Denne nyheten har vært til stede i Dropbox i mange år. Det er en funksjon som lar en bruker dele mapper med venner, og som lar alle se innholdet når de endres.

Nettstedet iOS 13 med detaljer om alle funksjonene er ikke oppdatert deretter. Men det ser ut til at funksjonen ikke når iPhone-operativsystemet i år.

ICloud Drive-systemet ble forbedret i løpet av iOS 13 beta-fasen, inkludert funksjoner som deling av mapper og muligheten til å fremheve filer som skal forbli lastet ned. Men mange brukere av betaversjonen rapporterte en rekke problemer og tap av data og korrupsjon.

Så Apple trakk iCloud Drive-funksjonen de siste ukene før utgivelsen av iOS 13 Golden Master-versjonen.

Apple integrerer sannsynligvis denne funksjonaliteten i en iOS 13-oppdatering som det har skjedd ved så mange anledninger i tidligere versjoner av operativsystemet … Kanskje i iOS 13.2 eller iOS 13.3, hvem vet. Vi må fortsette å vente for å se når den kommer, og hvis det skjer uten problemer. Hva synes du om denne nye funksjonen i iOS, iPadOS og macOS?