contadores Skip to content

En av de beste funksjonene i iOS 14 vil ikke nå iPad, og vi vet ikke hvorfor

app-bibliotek-ios-14 app-bibliotek

Apple presenterte iOS 14 og iPadOS 14 hver for seg, selv om de har mange ting til felles, er det riktig at de to systemene gradvis beveger seg bort og har eksklusive funksjoner. En av dem er de nye widgetene, som for øyeblikket ikke kan plasseres på iPad på ikonene og holdes til venstre for den første startskjermen. En annen er håndskriftgjenkjenning, noe eksklusivt for iPadOS 14 og Apple Pencil. men Det er en annen ny funksjon som iPadOS 14 ikke inkluderer heller, og som vi ikke forstår hvorfor.

Og det er nettopp en av stjernenyhetene i iOS 14: App Library, eller som Apple har kalt det på spansk: Application Library. Denne nye iOS 14-funksjonen tenker på nytt på det som har vært iOS-startskjermen så langt. Det er et sted hvor applikasjoner blir automatisk sortert og intelligent i store mapper. Du kan søke etter applikasjoner fra søkefeltet øverst, se automatiske forslag og nylig brukte applikasjoner. Disse mappene vil også bli organisert automatisk etter kategorier som sosial, produktivitet, kreativitet, underholdning, spill, helse eller trening og mange andre.

Det er en fin måte å ren iPhone-skjerm siden vi også i Innstillinger har et alternativ som tillater det nye nedlastede apper vises bare i App Library. Dette betyr at for første gang på iOS kanskje ikke har vi alle ikonene til appene på startskjermen, de vi ønsker kan være alene i applikasjonsbiblioteket og dermed ha et renere design.

Appbibliotek iOS 14

Men, Appbiblioteket er ikke tilgjengelig på iPadOS 14, og vi finner ikke årsaken. Som i iOS ville det være et perfekt sted å ha appene våre bedre organisert, spesielt nå som iPad kan brukes mer komfortabelt med en styreflate.

En funksjon som vi håper vil ende opp med å komme til iPadOS

Sannheten er at denne avgjørelsen tatt av Apple med App Gallery og iPadOS ikke gir mye mening. Da de to systemene ble skilt, forsto vi at det var for å forbedre produktiviteten til iPad, helt klart at vi ikke trenger funksjoner som Scribble på iPhone. Men hva det gir ikke mening at funksjoner som nyttige som applikasjonsbiblioteket er unike for et system.

app-bibliotek

Det kan interessere deg | 24 timer ved bruk av iOS 14 på en iPhone: førsteinntrykk

Forhåpentligvis vurderer Apple på nytt og ta med denne nyheten i iPadOS På et tidspunkt vet vi ikke om det bare er et fravær i den første betaen av iPadOS 14 eller om det er en fast beslutning, men det som er klart i dag er at vi ikke har et appgalleri i iPadOS 14. Det er en funksjon som tillater startskjermen puster og ser ikke like full av apper, og ville ha ført iPadOS 14 nærmere macOS, med et renere skrivebord.

En merkelig avgjørelse, men det virker som om det vi har ikke et appbibliotek på iPadOS for øyeblikket, kanskje det er en nyhet som Apple blir lagret for senere.