En billigere Samsung Galaxy Note 3 ryktes igjen

EN Samsung Galaxy Note 3 med en lavere pris ryktes det rundt hele nettverket. Og dette er ikke første gang koreaneren lanserer en ny enhet i mer enn en annen versjon. Vi så allerede som sitt nye flaggskip, Samsung Galaxy S4 ble utgitt i forskjellige versjoner med forskjellig maskinvare avhengig av regionen der den skulle markedsføres. Selvfølgelig forårsaket dette enormt sinne hos et stort antall forbrukere som ikke forsto hvorfor en annen terminal ankom i hver region. Det ser ut til at Samsung ikke har tatt så mye hensyn til, siden det ryktes at Samsung Galaxy Note 3 også kan tilbys i en billigere versjon.

En billigere Samsung Galaxy Note 3 ryktes igjen

En billigere Samsung Galaxy Note 3 ryktes igjen

Denne uken så vi allerede de to variantene av Samsung Galaxy Note 3 som koreaneren vil lansere sin nye terminal til forskjellige markeder. Disse to variantene skiller seg fra hverandre bare av prosessoren som de inneholder i de innerste fordypningene, men nå øker muligheten for en ny Samsung Galaxy Note 3 med en LCD-skjerm til en lavere pris igjen.

Angivelig ville skjermtypen være den eneste forskjellen fra versjonene av Samsung Galaxy Note 3 “dyre” sammen med en reduksjon på megapiksler i bakkameraet. Denne ville være utstyrt med totalt 8 megapiksler sammenlignet med de 13 megapikslene som ligger i bakkameraet til den opprinnelige versjonen av denne Samsung Galaxy Note 3. I tillegg forklarte vi i går også hvorfor Samsung hadde bestemt seg for å lansere denne billige versjonen av phabletten senere enn den opprinnelige versjonen av enheten.

Denne nye Samsung Galaxy Note 3 “Billig” forventes å komme en gang i november, selv om det foreløpig ikke er noen offisielle data for å støtte disse påstandene.

¿Du tror ideen om at Samsung tilbyr flere varianter i sin neste Samsung Galaxy Note 3?