“En eks-politibetjent mistet huset sitt”, en ny viral gåte på Instagram Stories

Bruker du Instagram Stories mye? Vi bringer deg en ny Instagram Stories gåte som blir viral, der teksten “En politibetjent mistet hjemmet sitt”, For at de forskjellige brukerne som ser det, skal prøve å løse det riktig.

Denne typen innhold i form av tekst begynner å bli moteriktig på Instagram, så mye at vi fra tid til annen ser forskjellige gåter på Instagram Stories der brukerne blir utfordret til å gjette riktig svar for hver av dem.

Vi har allerede sett flere, men denne spesifikke gåten er ny, selv om den ikke er veldig forskjellig fra resten fordi den handler om å gjette hva vi blir spurt om. I dette tilfellet brukeren Du må ha rett, det er det første en politibetjent mistet.

Hvis du ikke kan gjette, nevn noen

Gåten det er snakk om, antyder det en tidligere politibetjent mistet huset sitt, bilen og kjæresten og stiller spørsmålet om hva tapte du først. Ved første øyekast kan svaret virke enkelt, men du må følge nøye med på hva du spør.

“En enke en dame mister lommebok …”, den nye gåten som sirkulerer gjennom historiene

En båt ville snart alle svare at den første som mistet politiet var huset hans, men nei, faktisk det første han mistet var politistillingen hans, fordi det er snakk om at han ikke lenger er politimann. Hvis du reagerer bra, må du nevne noen.

Bilde - "En politibetjent mistet hjemmet sitt", en ny viral gåte på Instagram Stories

At noen vil få Instagram-historier og du må laste den opp i en ny historie i tilfelle du ikke har det riktig, så kjeden fortsetter og gåten fortsetter å utvide seg gjennom Instagram for at mange brukere skal spille for å gjette det.

Nå vet du hva det riktige svaret er på den virale gåten på Instagram Stories som sier at “en ex-cop mistet huset sitt”, så nå er det på tide å leke med kontaktene dine på sosiale nettverk og ha det gøy å prøve å gjette dette og andre gåter.

Et designkit, en app for å designe fargerike Instagram-historier