Crossy Road Castle

En eksklusiv versjon av ‘Crossy Road’ har nettopp kommet til Apple Arcade, og du må prøve det

Crossy Road Castle

Det er noen spill som bare ikke vil gå ut av stilen, klassikere som kan være veldig enkelt med tanke på spillMen de ringer oss alltid for å spille ett spill til. På mobile plattformer er det allerede flere titler som har oppnådd akkurat det, for eksempel Candy Crush, eller den beryktede Flappy Bird. Et annet spill som klarte å forårsake en sensasjon var Crossy Road, der kyllingen fortsetter å prøve å krysse gaten for enhver pris.

Utviklet av Hipster Whale, Crossy Road er et vanedannende spill der vi må føre en kylling gjennom uendelige veier, forhindre biler i å løpe over vår elskede karakter eller falle inn i en av de ekstra hindringene som tittelen gir oss . La oss tenke oss det vår kjære høne har klart å krysse gaten, og at du er klar til å utforske nye utfordringer. Det er her Crossy Road Castle kommer inn.

Crossy Road Castle er et spill som er eksklusivt tilgjengelig for Apple Arcade som gir oss muligheten til å besøke en ny scene sammen med selskap av vennene våre, som kan du bli med oss takket være flerspillerfunksjonene i tittelen. I selskap eller alene må vi ta oss gjennom den nye utfordringen som Hipster Whale har forberedt for brukere av Apple-abonnementstjenesten, som nå kan laste ned spillet fra App Store som indikert av The Verge.

Crossy Road CastleKilde: The Verge

Det kan interessere deg | Nickelodeons spill “A Crazy House: Out of Control” kommer til Apple Arcade

Dette er et av de mange spillene som Apple Arcade-abonnenter kan få tilgang til fra iPhone, iPad, Apple TV eller Mac. månedlig abonnement på 4,99 euro per måned, vil vi kunne få tilgang til et bibliotek med eksklusiver uten ekstra betalinger eller overraskelser, og med full sikkerhet for at vi alltid vil finne noe nytt å spille.