“En enke en dame mister lommebok …”, den nye gåten som sirkulerer gjennom historiene

Sikkert har du sett gåten i en av de mange historiene du ser gjennom dagen på Instagram. “En enke en dame mister lommebok …”, stakkars dame som mister ting, men spørsmålet er klart.

Først presenterer de oss kort for den damenes historie, og så spør de oss hva hva er det første du mistet den clueless damen. Sannheten er at alle feil svarer på det spørsmålet, siden de ikke tar hensyn til detaljene.

Når vi møter en gåte av denne stilen, som mange andre som vi har behandlet her på nettet, som tilfellet var for dørene, snikmorderens pille, kongen eller andre virale gåter, vi må se på alle detaljene.

Hvorfor klarer ikke Instagram Stories å laste opp et GIF?

“Alle reagerer dårlig. En enke en dame mister …”

Bilde - "En enke en dame mister lommebok ...", den nye gåten som sirkulerer gjennom historier

Så begynner viral gåte som går gjennom historiene, og sannheten er at folk hopper i bassenget og svarer på det første damen mistet, uten å skjønne at lommeboka, skoen eller den stakkars valpen, ikke er riktige svar.

Siden begynnelsen av innlegget har vi lagt vekt på at det var en enke dame, og deretter tilbake til spørsmålet: Hva mistet damen? Vel, han mistet sitt mannDerfor er hun enke.

Nå som du vet riktig svar på Instagram viral gåte, du må gå tilbake til historiene og svare. Du kan også laste den opp til Instagram-historiene dine og se hvor mange av dine følgere som kan se på detaljene og gjette denne virale gåten fra enke dame.

Hvilke typer bilder er forbudt på Instagram?

Hva synes du om denne typen innhold i Instagram Stories? Visste du denne gåten på Instagram? Har du svart bra eller savnet enkenes gåte?