hack

En enkel melding kan hacke iPhone eller iPad

hack

Tilsynelatende er de nye Messaging-funksjonene i iOS 10 ikke de eneste endringene som Apple har implementert i sin meldingsplattform for iOS og OS X (macOS Sierra).

Nylig, det er oppdaget en farlig sikkerhetsfeil i systemet som vil tillate enhver hacker å få tilgang til dine data, passord og filer ved å sende en enkelt melding.

14198-9535-150909-iPhone6s-Hand-l

Heldigvis har Apple måttet forbedre sikkerheten til iMessage for iPhone, iPad og Mac etter utgivelsen av iOS 9.3.3 fordi feilen ikke påvirker de nyeste versjonene av iOS og OS X.

Se opp for meldinger fra fremmede!

Sårbarheten som er oppdaget av en Cisco-forsker, kan forårsake en hacker får tilgang til alle dataene og passordene til din iPhone eller iPad sende en melding på ALMOST hvilken som helst versjon av iOS og OS X.

N√• vil du lure p√• hva meldingen best√•r av, vel, det viser seg at en hacker kunne sendt deg en .TIF-fil (et fotografi) som n√•r du mottar det kj√łr en kode som gir hackeren full tilgang til din iPhone og / eller iPad sammen med lagrede passord.

ios-hack

For å forhindre at noen får tilgang til dine private data, må du oppdatere iPhone og iPad til versjonen iOS 9.3.3, og Mac-en din til versjonen El Capitan 10.11.6.

Du kan også slutte å bruke iMessage-appen ved å deaktivere brukervennligheten fra Innstillinger.

ios9

For √łyeblikket har ikke Apple gitt ut noen uttalelse eller pressemelding. Hva synes du om dette sikkerhetsproblemet? Tror du det er sant? Kan det v√¶re en Apple-strategi for √• √łke statistikken over oppdateringer til iOS 9.3.3?

Fra iPadizate tror vi det ville være en kontraproduktiv strategi Vi anbefaler at du ipso-facto oppdaterer enhetene dine til den nyeste versjonen.

Kilde | CNET