contadores Skip to content

En feil i iOS 6.1 Gjør det mulig å omgå iPhone-låsekoden

iOS 6.1 ble utgitt for noen uker siden, og Apple har allerede måttet fikse et par ganske store feil. I dag kan vi se en video på YouTube som viser en ny feil i denne versjonen: en bruker utnytter en feil i programvaren for å kunne ringe ved å omgå iPhone-låsekoden uten å oppgi passordet.

En iOS 6.1-feil lar deg ringe fra låseskjermen uten å oppgi passordet

En YouTube-video viser hvordan du, med noen få trykk, kan omgå iPhone-låsekoden. Videoen ble oppdaget av Kanten på torsdag og lastet opp av en bruker som heter “Videosdebarraquito”. I utgangspunktet fant han ut at med nødanropsfunksjonen og av-knappen får du omgå låsen og ikke trenger å oppgi passordet for å få tilgang til telefonen. Videoen viser at du er i stand til å ringe til en av kontaktene du har lagret på telefonen.

I tillegg sier brukeren som har oppdaget trikset at han bortsett fra å ringe kontaktene, kunne se og redigere kontaktlisten, nylige samtaler, favorittkontakter og ringe til hvilket som helst telefonnummer, og senere slette posten. Av samtalen.

De fra Cupertino har hastet med å gi ut en uttalelse som sier at Apple jobber med en løsning:

Apple tar sikkerhet for brukerne sine på alvor. Vi er klar over dette problemet og vil tilby en programvareoppdatering for å fikse det i fremtiden. “

En ting til som Apple må takle som en del av iOS 6.1-gjennomgangen. Tidligere denne uken, som vi så tidligere, ga selskapet ut iOS 6.1.1 som hadde som mål å fikse en feil som fikk noen iPhone 4S-brukere til å oppleve problemer med 3G-tilkobling. På den annen side har versjon 6.1 også brakt problemer med Exchange, en feil som gjenkjennes av både Apple og Microsoft, og som gjør at Exchange-servere blir mettede når du går inn i en uendelig sløyfe av forespørsler fra enheter med 6.1 installert.

Dette trikset kan være nyttig hvis du ikke husker koden og du må få tilgang til kontaktene dine raskt, men det er også et alvorlig sikkerhetsproblem, siden hvis mobilen din blir stjålet eller mistet, kan alle som vet det, ringe med enheten din. Feilen kommer fra operativsystemet “Trikset” Det fungerer på alle iPhone som har iOS 6.1 installert.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Spor | GigaOM