free estadisticas Saltar al contenido

En feil stopper å legge sanger til favoritter på Apple Music

abril 26, 2020

At mange av dere hører på mye musikk via Apple Music radio, Beats 1, fra din iPhone eller iPad. Det er vanskelig å finne sanger som vi liker, ikke sant? men når vi gjør det, Bokmerkefunksjon er ikke tilgjengelig.

Nedenfor forklarer vi årsaken til dette problemet og den beste måten å sjekke om sangen kan legges til favoritter eller ikke.

beats-1-favoritt-sanger (1)

relatert | Hvordan be om en Beats Song 1

Problemet: lisenser, rettigheter forbeholdt og feil

Slå av bokmerkefunksjonen var opprinnelig designet for sanger som kan spilles via Beats 1-radio, men som ikke kunne spilles av på Apple Music, verken av mangel på rettigheter, bruk lisenser eller fordi de er nylig utgitte sanger og de er ikke i noen katalog.

Slår 1

Dessverre har det dukket opp en feil også i musikk-appen og i iTunes fra Mac. Noen sanger kan ikke spilles av i Apple Music-katalogen når det høres på Beats 1.

Dette er et alvorlig problem, og verste av alt er det ingen måte å vite om det er en feil eller om sangen ennå ikke er gitt ut fra iPhone- eller iPad-skjermen. Men hvis vi bruker søk etter eplemusikk Vi vil kunne vite om det aktuelle emnet for øyeblikket er tilgjengelig for å legge til i favoritter.

Mer om iPadizate | Dr. Dre kunngjør et nytt album på iTunes Music

Slik legger du til sanger manuelt i iCloud musikkbibliotek

1. Klikk på pilen i øverste venstre hjørne for å få Beats 1-skjermen til å forsvinne.

2. Klikk på søkefeltet øverst til høyre.

3. Skriv navnet på sangen.

4. Hvis sangen vises, er det fordi den (tydeligvis) er i Apple Music-katalogen.

5. Trykk på knappen på siden av sangen for å legge den til musikken din, og når du spiller den, kan du til og med legge den til favoritter.

Apple-musikk

Din mening interesserer oss

La oss få vite hva du synes om denne feilen og om mangel på copyright for noen av sangene den lyden i Beats 1. Synes du Apple burde jobbe mer med det? Hvilke sanger er ikke tilgjengelige i katalogen, og du skulle ønske de var? Har du spørsmål eller forslag? Delta i kommentarene.