contadores Skip to content

En forhandler kunne ha bekreftet eksistensen av en ny 10,5-tommers iPad

ny iPad 10.5

Vi er allerede i mars, måneden da alle ryktene om neste generasjon av iPad pekte på det store øyeblikket med presentasjonen av disse nye enhetene fra selskapet til det bitte eplet. Vi har vært i stand til å lese gjennom disse månedene om mange mulige egenskaper og funksjonaliteter som vil bli integrert i referansetablet på markedet, og om bare noen få uker vi kunne endelig vite hva som er skjult bak sløret som Apple skjuler sine nye iPads med.

Det kan interessere deg | Med den nye iPad Pro kommer klassen til å bli en mye mindre kjedelig opplevelse

Kanskje det verste med å være så nær presentasjonen er det lekkasjer begynner å vises oftere, slutter å være rykter. Det er sant at det i mange tilfeller er bra å vite på forhånd hva vi ikke kommer til å finne for ikke å ta unødvendige skuffelser, men det må også erkjenes at du mister mysteriet som omringet denne typen hendelser, og hvor interessante de ble laget. Den som kommer til oss i dag, kan klassifiseres innenfor denne typen, selv om sannheten er at den lar oss skimte en stor grunnton.

En sak spesielt designet for den 10,5-tommers iPad vises

ny iPad 10,5 tommer

For at alt skal gå perfekt i det øyeblikket Apple introduserer sine nye leker, både det kaliforniske selskapet og dets partnere har startet med forberedelsene og dette inkluderer selvfølgelig distribusjon av produktene og deres tilbehør. I dette tilfellet kunne et av disse forberedelsene ha knust sesongens store overraskelse fullstendig.

Relatert | Den nye iPad av 2017 reserverer fantastiske ting for oss

Og det er at ifølge informasjonen som Marc Alonso har gitt på sin Twitter, ville en produsent av deksler ha bekreftet eksistensen av den nye 10,5-tommers iPad Pro med kunngjøringen om en sak designet spesielt for ham. Vi har ikke kunnet vite mye mer bortsett fra dette, men sikkert i løpet av de kommende dagene vil enda flere detaljer bli avslørt, og så snart de dukker opp vil vi ta dem med til iPadizate.

Fortell oss om en 10,5-tommers iPad skulle selges i kroppen til en iPad Air 2, Vil du kjøpe den?

Kilde | Twitter