Uncategorized

En fredag ​​full av GRATIS apper og spill for iPhone og iPad

Hver dag er vi tro på avtalen med leserne våre om å ta en samling av betalte apper og spill som blir gratis i bare noen timer. Vi vet ikke hvor lenge de kommer til å være gratis, altså vår anbefaling er at du laster ned dem så snart som mulig.

Og ved portene til helgen virker dette forslaget saftig, vi er overbevist om at du vil like det, eller i det minste er det vår intensjon. Så ikke la tiden gå og forbered iPhone eller iPad for å laste dem ned og begynne å glede dem. Vi håper du elsker dem!

Det kan interessere deg | 5 gratis spill denne uken verdt å prøve

Gratis apper og spill fra 10. august

Hjerteturnering

Et kompendium på 30 kortspill for å slå motstandere på nettet, variasjonen er enorm og morsomme tider er mer enn garantert.

Bildetekstideer for Insta & SC

Bli inspirert når fyll bildene dine på sosiale medier med interessant innhold som Instagram, Snapchat, Twitter, Tumblr, Facebook, Tinder eller Bumble. Følgerne dine fortjener det beste, så hvorfor ikke gi dem det?

Kilde: App Store

Meo: Du ekte AR-avatar

Se for deg å lage din avatar takket være mulighetene for utvidet virkelighet. Det er mulig med denne applikasjonen, ikke slutt å overraske fordi graden av likhet er fantastisk.

Baby Pics – Photo Editor

Denne fotoredigereren er orientert mot øyeblikk så spesiell som graviditet, amming og foreldre. Hvis du vil at sosiale nettverk skal skinne med disse fotografiske pillene, må du huske å laste dem ned.

Kilde: App Store

Newton – Gravity Puzzle

Spill som bruker tyngdekraften er utfordrende fordi de tar oss et skritt videre og spillopplevelsen er annerledes. Utfordre deg selv med sine 90 nivåer.

Typiora

Livet er ikke bare svart og hvitt, det er fullt av farger. Og tastaturet på din iPhone eller iPad også, så det er best å gi den så annerledes berøring og ta farvel med kjedsomhet.

Kilde: App Store

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK