En gatemagiker bruker iPad til å utføre fantastiske magiske triks

IPad-en har blitt et utrolig nyttig apparat på mange måter, både profesjonelt og fritid. I dag bringer vi deg en ganske særegen bruk og relatert til magi og nei, det er ikke relatert til Harry Potter: Wizards Unite, men til en gate-veiviser.

Denne tryllekunstneren har en iPad som hovedverktøy for å utføre magiske triks. I videoen som vi legger igjen nedenfor, vil du kunne sette pris på hvor fantastisk det er å gjøre magi med en iPad. Tidspunktet for bevegelser må være perfekt.

IPad-en fungerer magisk

Denne tryllekunstneren utnytter mulighetene til en enhet som den nye iPad Pro for å utføre et utrolig magisk triks. rett foran en Apple StoreSå jeg kunne ikke ha valgt et bedre sted.

Det kan interessere deg | De 6 beste funksjonene i iPadOS, Apples nye operativsystem

Som vi ser på iPad, er en video perfekt koordinert med tryllekunstnerens bevegelser og elementer vises og forsvinner. Faktisk først ser det ut til at vi har en gammel iPad Pro med en knapp startbilde som “magisk” blir en topp moderne modell uten grenser og Face ID.

Det vanskeligste av alt er uten tvil Synkroniser bevegelsene gjort av tryllekunstneren med hendene med videoen som vises på iPad Pro, resultatet er uten tvil fantastisk og viser evner som Anteas aldri hadde sett på iPad.

Denne japanske magikeren heter Shin, og du kan følge ham på sosiale nettverk siden han har flere magiske triks, i noen av dem bruker den også forskjellige enheter fra eplet. Det er absolutt en veldig interessant ny bruk for Apple-enheter.