En gjennomgang av App Store i 2014, Infographic

Bare en drøy uke igjen til slutten av 2014, det er derfor vi kommer til å se tilbake på i år som vi forlot, og vi gjennomgår hva Apple App Store har gitt seg gjennom hele året som forlater oss.

Apple skivet

Apple Sliced ​​er en online tjeneste som sporer prisen for hvert salg som gjøres i App Store, være en solid ressurs for å finne daglig salg og se hvilke som er de mest populære applikasjonene.

review-app-store-2014-infographic-2

For å avslutte året har de laget en interessant infografikk, som gjennomgår prisene og aktiviteten som har vært i App Store gjennom 2014. Vi skal gjennomgå infografien, og snakke om hver av seksjonene.

prisene

En av seksjonene der vi ser mest ut når vi kjøper en ny applikasjon er prisen. Noen applikasjoner er helt gratis, og andre inneholder betalinger i selve applikasjonen eller også kalt Applications freemium eller Gratis å spille når det gjelder spill. Det siste ser ut til å være flertallet av App Store-katalogen den siste tiden, men dette er ikke sant, siden bare 31% av applikasjonene inkluderer betalinger i applikasjonen, 68% er helt gratis

review-app-store-2014-infographic-3

Prisene er aldri de samme, vi har variasjoner av dem, med rabatter ved mange anledninger. Betalte apper har endret seg i gjennomsnitt 4,7 ganger i løpet av 2014, og 25% av betalte apper har blitt solgt gratis en gang i år.

Når det gjelder priser, selv om noen spill eller applikasjoner har en høy pris, er de unntak, fordi 97% er under 10 dollar, litt over 8 euro og 70% av dem koster under 1 dollar eller 0,89 euro for Spania. Selv om det er forventet at innen 2015 vil butikkprisene stige i Europa.

Andre infografiske data

Fortsetter vi med andre deler av Apple Sliced-infografien, kan vi se appens prisavslagvarsler, med 78 dager med et prisvarsel for å tre i kraft. Monument Valley og Infinity Balde III er de to kampene med flest rabatter brukt i år og The Room Two eller Catan HD, spillene som rabattene har fungert best for.

review-app-store-2014-infographic-4

Når det gjelder anbefalingene fra applikasjonene som App Store viser basert på smak hos brukeren, 82% av tiden anbefalingene smaker for forbrukeren, data som ikke er dårlige, og som vil inspirere til større tillit fra nå til anbefalingene, virker effektive.

review-app-store-2014-infographic-5

I infografibildene kan du se flere data innhentet gjennom 2014, som vi har kjent takket være Túaw.

Vi kan allerede benekte to ting, flertallet av gratis applikasjoner er virkelig gratis, 68%, og de er heller ikke dyre, koster nesten 70% mindre enn en euro og bare 3% overvinner barrieren på 8 euro. Det morsomme er at nedlastningene fra Google Play de siste månedene har overgått de fra App Store, og er 60% høyere for Google-butikken.

Hva synes du om dataene som Apple Sliced ​​infographic tilbyr? Hvilken av alle dataene er mest overraskende for deg?