SPILLUncategorized

En gjennomgang av funksjonene vi allerede vet om iOS i bilen

Apple planlegger å begynne å implementere funksjonen iOS i bilen fra 2014, siden det krever støtte fra bilfirmaer som må tillate muligheten for å introdusere Apple-operativsystemet i navigasjonssystemene til sine biler. Selv om Apple aldri har vært preget av avhengighet av andre selskaper, er potensialet for integrasjon av iOS med kjøretøyet veldig høyt, så mye at det kan være et viktig skritt for absolutt tilstedeværelse av iOS i de fleste av våre livsaktiviteter.

iOS i bilen kan være et viktig skritt for absolutt tilstedeværelse av iOS i alle våre daglige aktiviteter

I presentasjonen av iOS7 dvelet Apple ikke så mye med å markedsføre sin nye funksjon, så vi ser for oss at de neste Cupninoene vil gi mer hype til den nye funksjonen i de neste nøkkelordene. Imidlertid vet vi allerede noen av egenskapene som iOS i bilen kan spille i kjøretøyet vårt. Dette er de hittil kjent:

iOS i bilen har fire grunnleggende funksjoner (som antas å legge til nye etter hvert som versjonene skrider frem): telefon, musikk, kart og meldinger.

ios-7-car-interface

Det er en virtuell Hjem-knapp, samt signalindikatorene til den tilkoblede iOS-enheten og batterinivået.

ios-7-bil-kontroller

iOer i bilen fungerer gjennom Siris “øyesfrie” -funksjon eller gjennom kjøretøyets egen skjerm. Alle grensesnittene til applikasjonene har et lignende aspekt som de vi kan finne i iOS, og gir dermed en opplevelse som ligner den vi får ved hjelp av en iPad eller iPhone.

Telefonfunksjonsgrensesnittet har kontroller for å avslutte, dempe og legge til en samtale, så vel som et virtuelt tastatur.

ios-7-bil-telefon

Musikkgrensesnittet har kontroller for å gå tilbake, spille / pause og gå til neste sang.

ios-7-bil-musikk

Kartene har kontroller for å søke, se på været, legge til informasjon, vise gjeldende plassering og aktivere 3D. Selvfølgelig har de også den trinnvise navigasjonsfunksjonen.

ios-7-car-maps

Du vil kunne motta meldinger mens du er i andre applikasjoner, og du vil kunne lese og svare på dem gjennom Siri. Veldig behagelig og minimere distraksjoner!

ios-7-car-meldinger

Autoselskaper som støtter iOS i bilen inkluderer Honda, Mercedes, Nissan, Ferrari, Chevrolet, Infinity, Kia, Hyundai, Volvo, Acura, Opel og Jaguar.

ios-7-bilmerker

Som vi har blitt lært på iMore, har Apple fortsatt en lang vei å gå i denne forbindelse, men hvis de fleste bilmerker støtter denne nye funksjonen kjørt fra Cupertino, er det veldig mulig at vi i en ikke så fjern fremtid kan drive lytting hvordan Siri leser våre egne meldinger til oss.

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK