Uncategorized

En helg med disse appene er mye mer velsmakende, de er for iPhone og iPad

Som hver helg gjør vi et godt utvalg av alle appene og spillene som blir gratis i bare noen få timer. Imidlertid slutter de ikke å ha interesse, det er den perfekt mulighet til å begynne å glede seg over dem på den beste måten på enheten din.

Av samme grunn kan du skynde deg og laste dem ned så snart som mulig, så kan de når som helst gå tilbake til sin vanlige pris som driver mer er hvem som forsikrer dem. Er vi klare for forslaget for denne helgen?

Det kan interessere deg | IPhone, de dyre konger: 90% av mobilen som selges for mer enn 800 dollar er fra Apple

Apper og spill for denne helgen

MemoStrap

Hold notatene dine organisert med denne produktivitetsappen. Den har mange konfigurasjonsalternativer og det er visuelt veldig attraktivt. Du trenger ikke mer for å laste ned det.

Hurtigtastatur – enkel inngang

Oppdater tastaturet på enheten din. Dette er Fullt tilpassbar og tilbyr også maksimal sikkerhet takket være krypteringen. Hindre at ondsinnet app eller nett stjeler passordene dine.

Kilde: MacWorld Storbritannia

Onitama: brettspillet

Det er et japansk strategispill for to spillere, det er høyt verdsatt av brukere. Krigere og en gammel mann, målet er å vinne kampen, bruk intelligensen din for å oppnå den.

Utvalgte bakgrunnsbilder Temaer HD-bilder

Noen ganger kan det hende at du går tom for ideer, og du vet ikke hvilket bakgrunn du skal velge. Hvis vi forteller deg det denne appen tilbyr en halv million av dem, ting forandrer seg, tror du ikke?

App Store-font

Prepare2Sleep

Å gå i seng er ikke lett når det gjelder barn, noen ganger vil de ikke legge seg. Den beste måten å hjelpe dem på er ved å etablere riktige sengetid rutiner. Denne appen hjelper deg å oppnå den.

Vampyrvenn

Barn vil elske å ha en vampyr som en venn, de burde faktisk adoptere ham som sådan og passe på å ha fingrene sine rene. Kom igjen, hva Vi har ingenting på Halloween.

Skann mitt dokument – PDF-skanner

Husker du de klumpete skannerne? Det gikk ned i historien, altså Du må ha dette fantastiske produktivitetsverktøyet i lomma. Det vil få deg ut av mye trøbbel.

Kilde: App Store

Articoli correlati

Botón volver arriba

Ad blocker detected

You must remove the AD BLOCKER to continue using our website THANK YOU