En internettrendrapport fremhever iPad-suksess

En internettrendrapport fremhever iPad-suksess

Tidligere denne uken ga Mary Meeker ut sin Internet Trends-rapport, en rapport som vanligvis tilbyr mye interessant informasjon å analysere. Rapporten består av 117 lysbilder, men vi kommer til å trekke frem noen av dem, de som er relatert til iPad.

En Internett-trenderapport fremhever suksessen til iPad og vekstområdet smarttelefoner fremdeles har

Så mye som folk liker å si at iPhone har nådd et metningspunkt, fremhever grafen som du har rett over denne teksten, mye plass som fortsatt gjenstår for veksten av smarttelefoner.

Men hvis vi snakker om vekst, la oss ta en titt p√• tabellen nedenfor som sammenligner veksten av iPad med veksten av iPhone. Som du kan se, iPad-veksten er mye h√łyere. Sammenligningen er selvf√łlgelig ikke helt rettferdig, siden iPhone opprinnelig bare var tilgjengelig for AT&T-abonnenter og i tillegg krevde en 2-√•rs kontrakt. Ipad hadde imidlertid en relativt rask verdensomspennende lansering og kunne kj√łpes uten betingelser. F√łlgende tabell belyser imidlertid hvor raskt Apple var i stand til √• komme inn i nettbrettmarkedet og gjenopplive et produktomr√•de som tidligere, for alle praktiske form√•l, ikke var eksisterende.

Det er ingen hemmelighet at smarttelefonkrigen fremdeles er et to-hesters l√łp mellom Apple og Samsung. Sammen disse to selskapene representerer 51% av hele det globale smarttelefonmarkedet. Og n√•r det gjelder reelle fordeler, har Apple og Samsung til sammen nesten 100% deltakelse.

Det som virkelig er fascinerende med tabellen nedenfor, er at den viser hvor raskt teknologilandskapet kan endre seg. I 2010 hadde for eksempel Samsung kjedelige 4% av det globale smarttelefonmarkedet. Mindre enn 3 √•r senere har den s√łrkoreanske tech-giganten en eierandel p√• 29%.

xglobal-smartphone-aksje

Og snakker om hvor raskt teknologilandskapet er tilb√łyelig til √• endre, er f√łlgende diagram ganske avsl√łrende.

XOS-markets-diagram

Som diskutert i Tuaw, kan vi i denne siste grafen se hvilke mobile operativsystemer som er mest brukt. I 2005 var mer enn 60% av smarttelefonene Symbian, mens i 2012 praktisk talt ikke har dette operativsystemet noen kvote. Nå dominerer de Android og, mye mer ekstern, iOS.

Hva tror du? Tilsynelatende er det fortsatt en lang vei å gå for smarttelefoner og nettbrett. Fortsatt er det ubestridelig at iPad har blitt kongen for teknologiprodukter.

Del denne artikkelen med vennene dine på de viktigste sosiale nettverkene med knappene du finner på begynnelsen av den. Mange takk!