En iOS 7-feil lar deg deaktivere “Finn min iPhone” uten passord

Feilen betyr at vi kan fjerne alternativet “Finn min iPhone” uten å skrive inn passordet

Selv om de hos Apple alltid prøver å gjøre det mobile operativsystemet sitt så sikkert og har så få feil som mulig, ender de alltid opp med å slippe unna noe de løser med påfølgende oppdateringer. Ved andre anledninger har vi sett hvordan vi kunne hoppe over låskoden og få tilgang til kontaktene eller bildene til enheten.

Denne gangen ble det oppdaget at den nyeste versjonen av iOS7 utgitt av selskapet for alle enheter (iOS 7.0.4, versjon 7.0.5 er kun for iPhone 5c og iPhone 5s) har en liten feil som gjør det mulig å deaktivere alternativet “Finn min iPhone” uten å måtte oppgi passordet følge noen enkle trinn. På denne måten er iDevice helt skjult og kan ikke lokaliseres gjennom iCloud.com.

tyveri-ipad-search-iphone-en

Enheten er fullstendig utilgjengelig

I videoen som vi viser deg nedenfor, kan vi se at det bare er nødvendig å følge noen få enkle trinn og enheten er fullstendig utilgjengelig, så vi håper at denne feilen snart blir løst av Apple, siden hvis vi mister iPhone eller iPad og personen som har den vet om denne feilen, kan vi glemme den for alltid.

For å utføre deaktiveringen av “Finn min iPhone” -funksjon uten å angi passordet, vi må gjøre noen endringer i iCloud-kontodelen Fra innstillingene, der vi vil endre passordet for en oppfunnet, og senere fjerner vi navnet på “iCloud”.

Selv om videoen bare viser hvordan du hopper over passordet for å deaktivere funksjonen på en iPhone 5s, kommenterer de fra MacRumors at de har klart å gjøre det også på en iPad med den nyeste versjonen av iOS 7 installert. Det virker selvfølgelig som med en enhet med iOS 7.1 beta installert fungerte det ikke, så alt ser ut til å peke på at vi med neste oppdatering kan glemme problemet.

En veldig liten “liten” feil

Til tross for at det ved første øyekast kan se ut som om det er en liten feil, i utgangspunktet er det noe virkelig alvorlig, siden funksjonen “Finn min iPhone” lar oss finne enheten vår, ikke bare å lage en lyd, men også vise oss på et kart hvor den ligger, noe som har hjulpet mange mennesker til å gjenopprette sin tapte eller stjålne iPhone eller iPad.

Imidlertid med denne feilen det er veldig enkelt å deaktivere funksjonen, og det vil derfor være umulig å finne iDevice-en. Forhåpentligvis vil Apple gjøre iOS 7.1 tilgjengelig for alle brukere snart, siden det som vi har sagt tidligere ser ut til at problemet i den versjonen er løst.