Saltar al contenido

En iOS 8-feil i kalenderapplikasjonen forårsaker krasj i tidssonen

En ny feil er funnet i den nye iOS 8, allerede kjent som “GMT Bug”, som forårsaker feil i tidsbruken av synkroniserte hendelser i kalenderen. Slike hendelser som er lagt til av brukeren viser feil tidssone.

iOS 8 en versjon full av ufullkommenheter

Apples iOS 8-oppdatering er et stort skritt fremover og det er mange endringer som har blitt introdusert i systemet, i tillegg til å legge til nye funksjoner som Apple Pay, kompatibilitet med Apple Watch, som ennå har kommet, og mange andre ting som er veldig velkomne.

bug-iOS-8-kalender-program-3

Men iOS 8 vil også gå ned i historien som versjonen med flest feil eller feil, som Apple har gitt ut så langt. Fra en første versjon som måtte fjernes i noen timer for å kunne rette opp en feil, noe som forsinket helse-applikasjonen. Til og med feil i Wi-Fi- eller Bluetooth-tilkoblingen, som fremdeles dras fra de første versjonene, på noen enheter og ennå ikke er korrigert.

En ny feil i iOS 8-kalenderen

Nå vises en ny feil, oppdaget av Forbes, i Apple Support Communities. Emnet åpnet i dette forumet angående dette problemet har vært åpent i fire måneder og har allerede mottatt nesten 600 svar, så det er ikke en sporadisk fiasko.

bug-iOS-8-kalender-program-2

Den har fått navnet på “Feil GMT” til feilen, veldig vellykket. Dette tekniske problemet forårsaker at når en bruker oppretter en avtale eller selger på en iPhone eller iPad, får enheten automatisk servertidsinnstillingene på kontoen brukeren for øyeblikket er bosatt i, og i de fleste tilfeller flyttes avtaler til GMT-tidssonen, noe som forårsaker en tidsmissoverføring i kalenderen.

Denne feilen får mange arbeidsgivere og arbeidstakere til å begynne å bruke tredjepartskalendere, som noen av de beste kalenderapplikasjonene for iPad og iPhone som vi viste deg for noen måneder siden. De fleste rapporterte feil forklarer at feilen kommer fra sitater fra Google eller Microsoft Exchange-kontoer, som er koblet til den opprinnelige iOS 8-kalenderen.

Lignende feil har allerede skjedd i iOS 7

Graver litt i bagasjerommet med minner, det var allerede en lignende feil i iOS 7, selv om det ikke er det samme. I dette tilfellet oppstod feilen ved endring fra sommertid til vintertid, og den opprinnelige kalenderen til systemet var ute av justering, selv om den ikke forårsaket feil i alarmer og planlagte hendelser.

bug-iOS-8-kalender-program-4

Denne feilen har vært tilbakevendende for Apple-operativsystemet, siden noe lignende skjedde i 2010 og 2011. Til slutt ble den korrigert med lapper, selv om det ser ut til at feilen hjemsøker de fra Cupertino.

Nå med iOS 8, til tross for at Apple har sagt at oppførselen til kalenderen som brukerne har rapportert i forumet, er normal, til slutt har den gitt armen til å vri seg, erkjenner problemet og at den ville bli løst i fremtidige versjoner av iOS 8. Vi antar at iOS 8.1.3-versjonen vil rette opp denne feilen, som vi har møtt takket være Redmond Pie.

Har du hatt dette problemet med iOS 8-kalenderen? Du kan legge igjen inntrykk i kommentarene.

Kan hende du også liker De 5 beste kalenderapplikasjonene for iPhone 5 og iPhone 5s