contadores Skip to content

En iOS-utvikler finner ledetråder om iOS 6

Det ser ut til at Apple allerede tester iOS 6 på forskjellige enheter, helt sikkert fra topp selskapets tjenestemenn eller testingeniører. Mest sannsynlig gjør de det siste tester for verdensomspennende lansering neste måned, under WWDC-konferansen.

Det viser seg at en uavhengig iOS-utvikler nettopp har innsett at når han klassifiserer brukerne av appen sin i henhold til versjonen av iOS de bruker, en liten andel kjører appen på en iOS 6-enhet.

Det morsomme er at selv om du ikke kan bekrefte nøyaktig hvilken dag de begynte å dukke opp, er du sikker på at går ikke lenger enn forrige uke. Andre utviklere sier at de har sett disse resultatene siden slutten av april. Uansett er dette nylige datoer som skulle sammenfalle med det som skjedde i fjor før vi introduserte iOS 5.

New York Times er på sin side lagt til spekulasjonsbåndet, og sier at den nye versjonen av operativsystemet vil omfatte forbedringer i fotostyringfor eksempel muligheten til å legge til kommentarer når du deler. De snakker også om en ny applikasjon, Video Stream, som gjenstår å se hva den handler om.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!