contadores Skip to content

En iPad Air 2 for hvert medlem av det britiske parlamentet

Den britiske regjeringen har bestemt seg for å utstyre hvert parlamentsmedlem med Apples nyeste nettbrettmodell, iPad Air 2. Vi forteller deg alle detaljene nedenfor, bli med.

Det britiske parlamentet til det siste innen Apple-teknologi

I følge en rapport fra The Telegraph som siterer en offisiell kunngjøring fra huset denne uken, hvert av de 650 parlamentsmedlemmene vil motta en iPad Air 2.

british-stats ipad-air-to-medlem-parlamentet-4

Det tok ikke lang tid for noen å være kritiske til bruken av Apple-økosystemet, siden det er billigere alternativer, men det har ikke forhindret hvert parlamentsmedlem i å motta en modell med 16 GB WiFi + Cellular iPad Air 2, med en kostnad som overstiger 278.000 euro.

”Våre krav er å forplikte seg til sikkerhet, SIM-aktivert med en god forventet levealder og systemer som kan støtte fremtidige oppdateringer. IPad Air 2 oppfyller disse kravene og er konkurransedyktige priser sammenlignet med lignende modeller. ” Kommisjonens president sa.

british-stats ipad-air-to-medlem-parlamentet-3

For kommisjonen vil tilbaketrekking av Apple-økosystemet av et lignende eller billigere system føre til endring av prosesser som vil gi en større kostnad. For tiden bruker rundt 209 varamedlemmer iPad, ifølge rapporter og statsministeren selv David cameron, har blitt anerkjent som en fan av Apple-nettbrettet ved flere anledninger, inkludert fleiper av kjærlighet for å spille Angry Birds og Fruit Ninja-spill, forhåpentligvis ikke i løpet av arbeidstiden.

Du er interessert i: 10 ting du ikke visste om den nye iPad Air 2

Varamedlemmer i Spania bruker også iPad

Du trenger ikke å dra langt for å få et lignende eksempel, i Spania har hver av de 350 varamedlemmer på kongressen en iPad og i 2014 ble 23 500 euro brukt på kjøp og reparasjon av Apple-nettbrett, ifølge ABC. I tillegg har kammeret et titalls kontrakter der vedlikehold og bevaring av datautstyr ble signert, selv om halvparten ble brukt til reparasjon av iPad.

british-stats ipad-air-to-medlem-parlamentet-2

I 2012 brøt kontroversen med de tapte iPadene ut, gitt at antallet var så mange og så mange måtte byttes ut, at kongressen bestemte seg for ikke å gi mer iPad til varamedlemmer som “mistet” dem, under forståelse av at materialet levert til Varamedlemmer er deres ansvar, og i dette krisetrinnet, hvor vi fortsetter, er det andre utgifter som prioriteres over erstatningen av iPad.

Som en nysgjerrighet, hver spanske stedfortreder mottar et såkalt “teknologisett” som inkluderer en siste generasjons smarttelefon, lik iPhone, en ADSL-linje i deres eget hjem for å være koblet til Internett og en iPad, som har erstattet den bærbare datamaskinen de brukte tidligere. Det er mulig at en iPad Air 2 kan erstatte en datamaskin, gitt antall ting du kan gjøre med den og kraften den har, i tillegg til at den er mye lettere og lettere å transportere.

Det ser ut til at myndighetene i Storbritannia og Spania har valgt Apple iPads som et arbeidsverktøy, siden de kan være tryggere enn andre lignende enheter eller slik de krangler. Vi har lært denne siste informasjonen fra iPad Air 2 fra den britiske regjeringen takket være 9to5Mac.

Tror du det er det beste alternativet å gi iPad Air 2 til medlemmer av det britiske parlamentet? Du kan legge igjen din mening i kommentarene.