En iPad Pro med to versjoner (2K og 4K), siste Apple-rykte

En iPad Pro med to versjoner (2K og 4K), siste Apple-rykte

Han har snakket om en ny iPad siden nesten oktober. I den måneden var det allerede rykter om muligheten for at en ny 12,9-tommers iPad fantes på Cuperino-kontorene. I dag har ryktene begynt å intensivere seg om denne saken og gi enda flere detaljer om denne antatte iPad Pro. På den ene siden ryktes det at Apple tester en prototype av dette iPad Pro med en oppløsning 2K og at skjermene allerede er produsert 12,9 tommer og oppløsning 4K for en andre versjon av den iPad Pro.

Med dette nye ryktet antas det at vi for 2014 vil ha to lanseringer av iPad Pro. På den ene siden den første versjonen med oppløsning 2K ville være i salg i april 2014 mens den andre versjonen, husk det med utrolig oppløsning 4K (4096x 3072) skulle komme på markedet i oktober.

Vi ser hvordan en produsent som lanserte kampen for oppløsninger da den introduserte Retina Display, står overfor den kontinuerlige kampen om høyere oppløsninger og høyere pikseltetthet på skjermer. En produsent som skrøt av å ha bare to modeller på markedet, en smarttelefon og et nettbrett, begynner å diversifisere sortimentet sitt, og gir etter forespørsler fra kunder og brukere som etterspør variasjon som passer deres budsjett og behov.