En irriterende iOS 11-feil gjør at du ikke kan skrive bokstaven “i”

Vi har nylig snakket om forskjellige feil i iOS 11. Apples mobile operativsystem har, i tillegg til å konsumere mye batteri, noen ting vi ikke liker.

Men når vi kommer tilbake til det aktuelle emnet, har vi sett en feil i Kalkulator-appen der å legge til 1 + 2 + 3 resultatet var “24”. Vi oppdaget også en sikkerhetsfeil som kan krasje iPhone.

Og nå er en ny bug oppdaget i iOS 11. Denne gangen den nysgjerrige, men irriterende feilen i Apples mobilprogramvare forhindrer noen brukere i å bokstaven bokstaven “i”. Noe spesielt ubehagelig for brukere som skriver på engelsk, siden det er en av de mest brukte bokstavene på dette språket.

Hvordan skjer denne nysgjerrige “i” -feilen?

Noen iPhone-brukere opplever denne feilen som får dem til å bokstaven “jeg” bytter automatisk til to veldig sjeldne symboler: et utropstegn og en firkant med et spørsmålstegn.

Brukerne, frustrert over å ikke kunne kommunisere med sine venner og familie, var det rapporterer denne alvorlige feilen på sosiale nettverk, spesielt på Twitter.

Denne feilen er tilsynelatende forårsaket av en iOS 11.1-bug og dens programvare for automatisk korreksjon. Så hvis du har oppgradert til den versjonen av det mobile operativsystemet og har opplevd “i” -feilen vi anbefaler slå av autokorrigering i iOS-tastaturinnstillinger på iPhone, iPad eller iPod touch.

Kilde | Business Insider