contadores Skip to content

En konseptvideo viser hvordan Spotlight skal fungere på iOS

Spotlight på iOS

Apple la til søkelyset Spotlight for iOS i 2009 med versjon 3.0 av sitt operativsystem for mobile enheter, iOS. Siden som vises når du skyver startskjermen til venstre, lar deg søke på innholdet på enhetene våre.

Selv om det er en god idé, den samme funksjonen har blitt mye kritisert for sin begrensede funksjonalitet. Sammenlignet med OS X-versjonen er Spotlight for iOS sterkt lagvis. Kanskje dette ville være slik det skal fungere:

Videoen ble laget av designeren Cody Sanfilippo, og han viser sin visjon om hvordan Spotlight skal fungere på iOS. Cody Ved å inkludere ting som kategoriserte søkeresultater og handlingsknapper, tror han Spotlight ville være mer nyttig enn det er for øyeblikket.

Men hei, det er veldig sannsynlig at dette vil falle på den ødelagte posen med Apple. Det har ikke vært noen nylig endringer i søkefunksjonen til tross for kritikk pluss Siri kan nå fullføre de fleste av oppgavene sine.

I alle fall liker vi ideen. Kanskje denne ideen vil finne veien inn i Jailbreak-verdenen. Eller kanskje den allerede eksisterer. Vil vi se noe slikt i iOS 6 eller i en senere versjon?

Hva synes du om versjonen av Spotlight som iOS har?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Spor | iDownloadblog