En kort gjennomgang av batterilevetiden til Apple iPad Air 2

En kort gjennomgang av batterilevetiden til Apple iPad Air 2

Vi vet alle hvor viktig batteriet er i en enhet, siden det ser ut til at vi i dag lever permanent fast på en lader. Men for det nye Apple-nettbrettet har vi gode nyheter og til tross for det IPad Air 2-batteriet er mindre enn originalen i størrelse, dette har ikke redusert kapasiteten.

Vi kommer til å kommentere flere aspekter, oppsummert, av hvorfor iPad Air 2-batteriet kan konkurrere med andre nettbrett på markedet.

Viktigheten av batterilevetid

Det er ingen større skuffelse når du kjøper en ny smarttelefon eller nettbrett enn når du sjekker at enhetens batterilevetid er veldig kort.. Det er ingen tvil om at dette bedrer seg dag for dag og at batteriene er mye mer effektive enn for noen år siden, men det er fortsatt mye å forbedre. Ikke bare trenger vi kraftigere enheter, vi trenger også at vi kan bruke dem i lengre tid før vi kobler den til laderen igjen.

batteri-varighet-ipad-luft-2-eple-2-

Med utgivelsen av iPad Air 2 var noen brukere bekymret for at den smale størrelsen på Apples nettbrett kunne gjøre batteriet mindre. Og faktisk har det vært, siden iPad Air 2-batteri 16% mindre enn forrige modell, men dette har ikke gjort at den har en kortere varighet, men tvert imot.

Vi kommer til å kommentere flere aspekter ved batteriet til andre generasjon Apple iPad Air.

Bla gjennom med Wi-Fi

I denne forbindelse skal det bemerkes at batteriet til iPad Air 2 varer litt mindre enn den forrige modellen, 9,8 timer, men forskjellen er minimal, den forrige modellen ankom 10 timer. Men, Hvis vi sammenligner iPad Air 2-batteriet med andre konkurrerende modeller, vinner det. Samsung Galaxy Tab S ankommer 8 timer og ASUS MeMo Pad 7 overstiger ni timer. Men ingenting kan gjøres mot Ascend Mate Huawei 2-nettbrettet, som kan vare i opptil 18 timer.

batteri-varighet-ipad-luft-2-eple-tre

Bla gjennom med datatilkobling

I dette aspektet er varigheten noe redusert sammenlignet med Wi-Fi-surfing, og varer i cirka 9,2 timer på iPad Air 2-modellen. I så måte kan den ikke gjøre noe mot konkurrentene.siden Galaxy Note når 11,1 timer og i tilfelle av Ascend Mate Huawei 2 er den mye mer merkbar, og når opp til 15,3 timers navigasjon med 4G.

IPad Air 2-ytelse på lite batteri

IPad Air 2 lider av en forringelse av ytelsen når batteriet på enheten har lite kapasitet, men i tilfelle er det mye mindre hvis vi sammenligner det med andre konkurrerende enheter.

batteri-varighet-ipad-luft-2-eple-4

En studie viser at den er i stand til å spille spill med 49,5 bilder per sekund når batteriet er i løpet av sine lave timer Og du kan gjøre testen med noen av de beste iPad Air 2-spillene på markedet. Hvis vi sammenligner det med 15 FPS for Samsung Galaxy Note og 10,5 FPS for Ascend Mate Huawei 2, spiller Apple-nettbrettet med en stor fordel i denne forbindelse.

Batteriets ladetid

Vi har allerede fortalt deg hvordan du forbedrer iPad’s batteriets ladningshastighet for noen måneder siden, men det er vanskelig å få et reelt mål på batteriets ladetid, siden det avhenger av mange aspekter. Men for å trekke en klarere konklusjon, har enhetens batterilading blitt målt fra en fullstendig utarmet tilstand til 100% fullføring av ladingen.

På denne måten har det blitt vist at iPad Air 2 krever mindre tid på å lade 100%, omtrent 3,9 timer, sammenlignet med 4,1 timer for den forrige modellen. Imidlertid kan iPad gjøre lite sammenlignet med Samsung Galaxy Note 4, som er i stand til å lade batteriet på bare 1,76 timer.

batteri-varighet-ipad-luft-2-eple-5

Bransjen har endret seg mye og smarttelefoner har vært en stor evolusjon når det gjelder ytelse og kraft. Men batterilevetiden er en del der de må jobbe mye mer. Å lade telefonen daglig har praktisk talt blitt den vanlige normen, men litt etter litt tar den andre kurs, selv om den går mye tregere enn andre aspekter. Vi har lært disse nye dataene om batteriet til iPad Air 2 takket være TFJ.

Det kan interessere deg Slik dobler du batterilevetiden på iPhone 6 og 6 Plus

Og du? Er du fornøyd med batterilevetiden til iPad eller iPhone? Du kan gi oss din erfaring og din mening om det i kommentarene.