En modig mor oppretter appen “Ignorer ikke mer” for å tvinge barna hennes til å ringe henne

Sharon Standifird, den modige moren som har opprettet en applikasjon for å tvinge barna sine til å ringe henne på telefonen

Sharon Standifird Hun er en modig mor som er lei av å se hvordan barna hennes passerte henne fullstendig da de mottok samtaler fra henne til mobilen. Derfor, lei av denne situasjonen, moren bestemte seg for å gjøre det enhver mor bekymret for barna sine ville gjøre: lage en app.

Jeg vet at det vil virke sprøtt for mange, men faktum er at denne moren fra Houston, Texas kunne ikke få tenåringsbarna til å svare på telefonsamtalene sine da de var på gaten sammen med vennene sine, så bestemte han seg for å opprette en applikasjon, kalt Ignore No More.

Ideen er utviklet av oppstarten Mountaineer Technology Ventures, etter at Standifird led flere timer med bekymring for ikke å vite hvor sønnen befinner seg. Det nå populære mors motet, forsikret i et fersk intervju til ABC, at “Jeg gikk opp på Internett og begynte bokstavelig talt å forske på hvordan jeg skulle utvikle en applikasjon“…”vi må utvikle en applikasjon som fullstendig blokkerer en mobil enhet som ikke kan brukes før du ringer til mor, far eller vergeTenkte moren.

mor-skaper-app-tvinger-barn-ring-4

Ignore No More vil snart også være tilgjengelig for iPhone

Ignore No More er foreløpig eksklusivt tilgjengelig for Android-enheter Standifird har forsikret at det jobber for å lansere en kortversjon av iPhone-applikasjonen. Prisen er for tiden rundt $ 2 og bruken er veldig enkel.

Når vi har Ignore No More installert på Android-enhetene til barna våre, må vi bare sette et passord på dem. I tilfelle terminalen er blokkert, må brukeren kontakte en kontakt som er forhåndsvalgt av applikasjonen (mor, far, verge eller pålitelig person), som vil være ansvarlig for å overføre opplåsingskoden.

Det er så enkelt og enkelt, foreldre over hele verden kan nå vær litt roligere når tenårene reiser hjemmefraEttersom barnet ditt ikke vil kunne bruke tekstmeldinger, WhatsApp eller få tilgang til spill, ringe venner eller til og med surfe på Internett.

mor-skaper-app-tvinge-barn-call-2

Og det er sånn som kollegene til BusinessInsider sier, Ignore No More for Android har et veldig klart mål og er ingen ringere enn å kunne administrer våre barns enheter eksternt, selv om de alltid respekterer deres fullstendige personvern, siden vi ikke vil ha tilgang til informasjon som er lagret på smarttelefonene sine, i mSpy-stilen, appen for å overvåke bruken av iPhone og iPad eksternt.

Er du far eller mor til en tenåring? Tror du at Ignore No More kan være løsningen på dine problemer?