contadores Skip to content

En mulig 3D Stylus-penn til Apple iPad PRO

Apples 12,9-tommers iPad PRO ser mer ekte ut enn noen gang, og i mangel av de fra Cupertino uttaler seg og viser sin nye versjon av iPad til verden, i tillegg til å markere en offisiell lanseringsdato, la oss snakke om den mulige 3D-pennen som følger med den nye iPad PRO. Bli med, vi forteller deg alle detaljene vi vet så langt.

En 3D-pynt for iPad PRO

Det er ikke første gang vi har snakket om en mulig pekepenn til iPad PRO, men det er nå når ryktet tar opp damp, pluss at det ser ut til at Apples 12,9-tommers nettbrett også er nærmere enn noen gang.

eple-optisk-blyant-3d-ipad-pro-2

Den nye 3D-pennen, i tillegg til å fungere som en lignende enhet, ville tilby mer presis kontroll på iPad PRO berøringsskjerm, vil omfatte 3D-teknologi og oppdage brukere. Nevnes også om inkludering av gripe- og trykksensorer i 3D-pennen, med hvilket trykket som pekepennen påfører, kan oppdages på iPad PRO-skjermen. Den vil også integrere Force Touch-teknologien, lik den vi har sett i den nye MacBook og noe annerledes enn den som tilbys av Apple Watch på den lille skjermen.

eple-optisk-blyant-3d-ipad-pro-3

Epleselskapet har allerede prøvd å sette inn en pekepenn i en av enhetene sine i det siste., men kanskje de observerte at det ikke var øyeblikket, eller at de ikke hadde klart å nå de målene som var satt. I fjor snakket vi om et patent for en pekepenn eller pekepenn, som de fra Cupertino hadde inngitt og hvor de snakket om et apparat som var veldig likt det vi diskuterer i denne artikkelen. Denne pennen vil ha Bluetooth-teknologi for å koble til andre enheter, slik at pekepennen kan starte applikasjoner raskt, med et enkelt klikk.

Inkluderingen av en pekepenn i en ny Apple-enhet, for eksempel iPad PRO, ville presse merkevaren til å konkurrere med andre enheter som allerede inkluderer denne muligheten, for eksempel Samsung Galaxy Note eller andre nettbrett fra andre merker. Det er fremdeles ukjent om Apple vil integrere 3D-pennen ved siden av iPad PRO eller selge den som ekstrautstyr, separat..

eple-blyant-optisk-3d-ipad-pro-4

IPad PRO forventes å bli introdusert gjennom hele året, selv om Apple ikke har nevnt det for øyeblikket. IPad PRO er fremdeles i testfasen, ifølge de siste ryktene, og det er snakk om det Apple kan inkludere en eksklusiv versjon av iOS for iPad PRO, som vil støtte flerbrukermodus, 3D-pennen Og det er mulig å ha ekte multitasking på en delt skjerm også. Gitt den store skjermstørrelsen på iPad PRO, ville det være lettere å integrere bruken av flere applikasjoner samtidig, på en delt skjerm og i sanntid.

Dette kan være året for iPad PRO, som vi har snakket om i mange måneder, men hver dag virker nærmere. Nå har vi lært, takket være Yibada, muligheten for at Apple lanserer en 3D-pynt ved siden av iPad PRO eller selger den som ekstrautstyr. Det gjenstår bare å vente og se hvordan vi er overrasket over de fra Cupertino, og at det er sannhet i alle disse ryktene.

Hva synes du om Apple inkludert en pekepenn ved siden av iPad PRO? Du kan legge igjen inntrykk og mening i kommentarene.