En mye tynnere iPad bekreftet nesten i følge ryktene

For øyeblikket ser det ut til at de eneste nyhetene vi kommer til å måtte analysere i dybden, er konsollverdenen, som heller ikke ble gjenstand for nyheter i går med presentasjonen av XBox One. ta eksempel fra Microsoft de fra Apple og kunngjør noen detaljer om de nye produktene allerede. Jeg mener ikke å holde oss ventet så lenge, at de allerede er eksperter, men til det faktum at de gir oss mer informasjon om den kommende iPhone og iPad, som allerede har oss i spenning.

Nå viser det seg at den siste informasjonen forteller oss mye mer enn Cupertino sier for øyeblikket, og selv om du i dag har kunnet se på iPhone 5s på bilder, ser det ut til at du også vil følge ledetrådene til neste nettbrett. I dette tilfellet er det det snakkes om at neste mye tynnere iPad. Og dette er nesten bekreftet i følge ryktene.

Sannheten er at inntil det er en offisiell kunngjøring, tror jeg ikke noe, selv om sannheten er ærlig, er at det er fornuftig at neste iPad for å være tynnere og lettere. Når jeg ser hvordan nettbrettmarkedet er, som ser ut til å være mer revolusjonert enn normalt, virker det for meg logisk at Apple søker å være fremfor alt markedsleder. La oss se det, selv om Apple allerede tar lang tid. Takk og lov, vi har ryktene …

Mer info | Digitimes