En ny iOS 12.1-emoji slipper løs New Yorkers raseri

En ny iOS 12.1-emoji slipper løs New Yorkers raseri

Å bruke emoji er en av de mest direkte og foretrukne kommunikasjonsformene i smarttelefonens alder.. Mange ting kan uttrykkes med bare ett ikon. Imidlertid dukker det opp noen ganger en ny kontrovers med noen av dem. Og i iOS 12.1 blir det ikke annerledes.

Først var det den med vannpistolen, deretter den med hamburgeren og nå den med bagel, en mat som er elsket av New Yorkere.

Kontroversen om bagelen i iOS 12.1

På iOS-enheter er det en stor katalog med emoji tilgjengelig for tekstmeldinger og sosiale nettverk. De er imidlertid aldri nok, og det er mangler. En av dem er bagel, en mat sterkt konsumert i USA og andre regioner i Nord-Amerika, til tross for at de er av polsk opprinnelse.

Apple har bestemt seg for å avslutte dette fraværet og inkludere bagelen som nye emoji i iOS 12.1. Det selskapet ikke forventet, var at designet ville heve så mange blemmer.

Jeg er enig i å protestere mot denne emojiene fra Apple bagel. Det er som om de aldri har sett en skikkelig bagel på vestkysten …

En annen Twitter-bruker, Downtown Josh Brown, fulgte med følelsen av avvisning, og forsikret at de var det “Å organisere en marsj i New York City mot Apple bagel-emojiene”.

Det ser ut som noe du tar fra en pappeske i den frosne delen av Walmart

En annen misfornøyd østkystborger skrev at bagel-emojiene han virket bare trist, og legger til at “gapet mellom vestkysten og østkysten blir enda større.”

Andre brukere på sosiale nettverk lurer på hvorfor bagelen ikke har noe, som noen hevder er klare bevis mellom en ekte East Coast-bagel og det som finnes på vestkysten.

Selvfølgelig, Hvis det er noen som vet hvordan en ekte bagel ser ut, er det New Yorkere.

iOS 12.1 vil inneholde 70 nye emoji-er

Bagelen er bare en av de mange nye emojiene som er tilgjengelige i iOS 12.1. Blant de tilgjengelige, vi finner skallede karakterer, rødhårete, nye dyr, gjenstander og uttrykk.

Disse emojiene er tidligere akseptert og basert på standardene publisert av Unicode Consortium. Imidlertid tilpasser hvert selskap dem etter deres smak.

via iDropNews