En ny iOS 7 Crash lar deg skjule systemapper

I løpet av de siste ukene har flere tekniske problemer blitt oppdaget i iOS 7. Beta. En av de første feilene som ble oppdaget, fikk lov til å plassere applikasjonene i Kiosk. Ikke overraskende har Apple løst dette problemet i iOS 7 Beta 3. En annen feil som ble funnet og fremdeles er til stede i den nyeste betaen, er muligheten til å lage nestede mapper.

I dag er det oppdaget et annet problem som er til stede i både beta 2 og beta 3. Denne feilen lar deg skjule ethvert standardprogram. Problemet er oppdaget av brukeren Vbarraquito fra Twitter.

Ny feil funnet i iOS 7 som gjør det mulig å skjule standardapplikasjoner

Så du kan se hvordan det gjøres, jeg legger igjen en video:

Som vist i videoen, for å skjule standardprogrammene, må du først konfigurere startskjermen, og fullføre et par ting. Forsikre deg om at den første siden på startskjermen er helt full. Applikasjonene som vi vil skjule, må flyttes til kaien. En annen viktig betingelse er at du må ha en mappe tilgjengelig på første side.

Deretter må du berøre og holde inne et program i dock og umiddelbart trykke på startknappen to ganger. Når du har byttet mellom applikasjoner, klikker du på forhåndsvisningen av startskjermen.

Ved å gjøre dette vil du se at applikasjonen som brukes i kaien er større og har en annen farge sammenlignet med de andre. Åpne mappen på hovedskjermen, avslutt den igjen og trykk på startknappen. Applikasjonen du har valgt å skjule den, vil forsvinne fra startskjermen.

Den eneste måten å få tilgang til denne applikasjonen fra nå av er å søke etter den i Spotlight. Når de kommenterer i AppAdvice, kan denne handlingen gjøres så mange ganger du vil. Hvis du vil gjenopprette de skjulte applikasjonene, må du bare starte enheten på nytt, og du vil ha dem igjen på startskjermen.

Som vi alltid forteller deg, er iOS 7 fremdeles i Beta-versjon, noe som betyr at det er veldig mulig at systemet fremdeles inneholder feil, være ustabil, apper lukkes uten åpenbar grunn, løp saktere og bruker mer batteri. Det er normalt, disse typer versjoner brukes nøyaktig slik at Apple kan finne ut hva som er galt med systemet ditt.

Har du funnet feil i den nyeste betaen til iOS 7? I så fall vil vi gjerne at du forteller oss det.