contadores Skip to content

En ny iOS 8.1.3-versjon kan komme neste uke

I desember ble det kjent at Apple kunne jobbe med iOS 8.1.3, en mindre oppdatering som fikser noen feil som ble funnet før du slipper hovedversjonen, iOS 8.2. Vi vet nå at Apple planlegger å gi ut en ny oppdatering til iOS 8 en gang i løpet av neste uke, og selv om vi ikke kan bekrefte om det er en Beta-versjon eller en offentlig versjon for alle brukere.

Noen data fra MacRumors antyder at dette er denne mindre oppdateringen, som vi vil fortelle deg nedenfor.

Besøk avslører denne informasjonen

I løpet av den siste uken, ifølge MacRumors, De har sett en økning i besøk fra Apple-enheter, som identifiserer seg som iOS 8.1.3. For tre dager siden var økningen i slike forbindelser høyere, noe som antyder at flere ansatte tester versjonen før de gir ut for publikum.

nye-version-iOS-8-1-3-next-uke-3

“MacRumors.com besøkende som kommer gjennom Apple-nettverk fra iOS 8.1.3-enheter”

Tilsynelatende og i henhold til den nyeste informasjonen, Det ville blitt lansert 7. januar blant Apple-ansatte for dem å teste før det når andre brukere. Apple har involvert ansatte i butikkene i lang tid for å teste OS X i årevis, men det ser ut til at det er første gang det involverer dem å teste iOS, og det kan være den første fremskritt for dem fra Cupertino for å forbedre stabiliteten. iOS og at den er publisert uten feil, som vi nevnte for noen dager siden.

Apple ønsker ikke at det samme som skjedde med de første versjonene av iOS 8 skal skje igjen. De kom til brukere med alvorlige feil, noe som til og med førte til at de fra Cupertino trakk oppdateringen i noen timer for å rette opp problemene.

iOS 8.1.3 er en mindre oppdatering

Som med forrige oppdatering, iOS 8.1.3 vil bare tjene til å rette opp feil, fordi det er en ny mindre oppdatering. I likhet med den forrige, vil iOS 8.1.3 bli utgitt uten en betaversjon som går foran den, derfor distribusjonen til Apple-ansatte selv for å finne mulige feil før den når alle brukere.

nye-version-iOS-8-1-3-next-uke-2

iOS 8.2 vil fremdeles ta tid å komme, men det er allerede flere betaversjoner utgitt, og dette er ikke en mindre oppdatering. I dette tilfellet vil den ha viktige nyheter, for eksempel WatchKit SDK, og den vil være forberedt på kommunikasjon med den nye Apple-klokken, som kommer i mars i henhold til siste informasjon.

Sistnevnte er en versjon som introduserer betydelige endringer i systemet, så det vil ha en lengre prøveperiode, med flere Beta-versjoner, som det har skjedd ved andre anledninger med Apple-operativsystemet. De har nylig gitt ut den tredje Beta for utviklere, som inkluderer nye funksjoner i Health-funksjonen.

nye-version-iOS-8-1-3-next-uke-4

Vi har kjent denne informasjonen takket være MacRumors, som rapporterer at de også får besøk fra enheter med iOS 8.3 og til og med iOS 9, på samme måte som de har kjent denne versjonen som er i ferd med å komme, muligens denne uken. Vi vil være oppmerksom på å informere deg om ankomst.

Har du allerede oppgradert til iOS 8.1.2? Det er en av de mest stabile versjonene Apple har gitt ut så langt, og du kan fortelle oss om opplevelsen din.