En ny rapport sikrer at iPad Pro med 3D-kameraer blir forsinket til 2020

iPad Pro

iPad Pro

Vanligvis på dette tidspunktet i året er det mange rykter om lanseringen av nye iPad-modeller. De er alltid foran av rykter om iPhone, som pleier å bli mye viktigere. Men sannheten er at i år vi har ikke fått mange lekkasjer angående neste generasjon nettbrett fra selskapet til det bitte eplet.

Alt ser ut til å indikere at Apple har planlagt forbedre kameraet til din iPad Pro betydelig. Vi avslørte nylig at Cupertino-selskapet hadde til hensikt å implementere et dobbeltkamera på nettbrettet.

Vi snakker om et ToF-kamera (Time of Flight) som også vil være til stede i fremtidig iPhone. Men de siste dataene som deles av The Elec, inviterer oss til å tenke det Apple vil ikke innlemme 3D-sensorene sine for iPad Pro-kameraer før i 2020.

Det kan interessere deg | iPhone 11, iPad Pro, Apple Watch og AirPods: alt Apple vil lansere før årets slutt

Vil vi ha en ny iPad Pro i slutten av 2019?

iPad Pro 2018

Denne lekkasjen på fjerde generasjon iPad Pro-linjen indikerer, under anonyme bransjekilder, at det koreanske selskapet Derkwoo Elektronikk vil gi noen av de nødvendige komponentene for 3D-kamerasensormodulene. Men masseproduksjonen vil ikke starte før slutten av 2019.

Disse 3D-sensorene for bakkameraet til Apple mobile enheter vil ha teknologi Tid for flyging. Denne teknologien måler tiden det tar for en laser eller LED å målrette objekter i et miljø, og gir et ekstremt nøyaktig tredimensjonalt kart.

Dette overraskende ryktet antyder det Apple kan IKKE lansere en ny iPad Pro i år 2019, og fokuserer på denne måten utelukkende og eksklusivt på deres nye iPhone 11-modeller. Vær det som det måtte fra Macrumors påpeker at den nye linjen iPad Pro kommer til Mars 2020.

Det kan interessere deg | Min erfaring med iPad Pro (2018) og hvorfor jeg foretrekker den fremfor enhver iPhone

IPhone og iPad vil ha ToF-teknologi i 2020

iPad Pro 2018

Som tidligere nevnt forventes det Apple iPhone tar også i bruk ToF-teknologi i 2020. Men det vil, merkelig nok, etter at iPad Pro-linjen gjør det. Spesielt seks måneder senere. Så lenge Apple følger den vanlige syklusen med iPhone-oppdateringer.

I år har Apple allerede oppdatert noen av sine iPad-modeller. I mars lanserte selskapet en iPad mini 5 og en iPad Air 3. Men foreløpig er det ingen tegn på en mulig fjerde generasjon iPad Pro-lansering.

Det kan interessere deg | Den første sammenleggbare enheten fra Apple vil være en iPad og den kommer i 2021, vi vil også se en sammenleggbar iPhone

Flere rykter om fjerde generasjon iPad Pro

ipad pro

Neste generasjon nettbrett fra det bittede eplefirmaet vil selvfølgelig også ha den fornyede designen av tredje generasjon iPad Pro, uten startknapp og med sterkt reduserte rammer.

I tillegg, på den annen side, som tidligere antatt, ville Apple forberede en veldig interessant forbedring av det bakre kamerasystemet med 3D-sensormoduler og ToF-teknologi.

Som vi antydet i begynnelsen av denne artikkelen, har det ikke vært flere rykter om iPad Pro-linjen, noe som kan antyde at Apple reserverer lanseringen av nye modeller frem til mars 2020. Vi vil følge med på hva som skjer!

I begynnelsen av dette året 2019 forsikret analytikeren Ming-Chi Kuo fra TF International Securities at Apple fullstendig vil fornye sitt utvalg av iPad-produkter. Foreløpig gikk alt bra med iPad mini og iPad Air-oppdateringene, men glasuren på kaken manglet: iPad Pro.

Ming-Chi Kuo selv uttalte nylig at det finnes det 50% sjanse for at iPad Pro tar i bruk ToF-teknologi i siste kvartal av 2019 eller i første kvartal i 2020.

Husk at den første generasjonen av iPad Pro ble markedsført i November 2015mens andre generasjon kom inn juni 2017. Og endelig ankom de siste tredje generasjons modeller November 2018.

Fra iPadízate vil vi være ved foten av canyon for å tilby deg de siste nyhetene, siden det er mange lesere som planlegger å kjøpe en ny iPad Pro, det er viktig å vite om Apple endelig vil presentere en iPad i september ved siden av sin iPhone. Visst når vi kommer til presentasjonsdatoen for iPhone 11, vil alt bli klart.