En ny video sammenligner den påståtte iPad Mini 2-saken med iPad Mini

Det vises en video som sammenligner den påståtte iPad Mini 2-saken med den for den nåværende iPad Mini

For bare litt siden fortalte vi deg at siden begivenheten til å presentere de nye iPhonene allerede var bekreftet, var det mest logiske at nå lekkasjene og ryktene fokuserte mer på de nye iPadene. Og slik skjer det. Hvis før vi så hvordan en kjent analytiker forsikret at både iPad 5 og iPad Mini 2 vil innlemme Apples A7X SoC, nå gir vi deg en ny video som har dukket opp på nettet.

Det mest logiske er at Apple vil presentere iPad 5 og iPad Mini 2 i en annen hendelse enn den som er planlagt i neste uke, så inntil da vil ryktemøllen og lekkasjene øke.

Påstått iPad Mini 2-sak sammenlignet med den nåværende iPad Mini

Som vi fortalte deg før, har det dukket opp en video på nettverket der den påståtte iPad Mini 2-saken er vist og sammenlignes med den nåværende iPad Mini-saken. Videoen er lastet opp av UnboxTherapy, de samme som viste oss den påståtte iPad 5-saken, og som du kanskje har forestilt deg, forskjellene mellom de to er praktisk talt ikke-eksisterende.

Det denne videoen ikke viser, som det er logisk, er om iPad Mini 2 vil ha den ryktede retina-skjermen eller ikke. Selvfølgelig, det er ingen endring på det lekkede bakdekselet på iPad Mini 2 som indikerer muligheten for at denne skjermen er inkludertMen det er en av de mest ønskede funksjonene siden den første generasjonen lanserte i fjor.

Når de kommenterer AppAdvice, antyder alle ryktene at presentasjonshendelsen for de nye iPadene kan finne sted mellom oktober og november, selv om ingen for øyeblikket risikerer å gi en omtrentlig dato, så vi må fortsette å vente.

primer-unboxing-ipad-mini-2

Fra iPad Mini 2, utover å se lekkasjer fra saken og anta det vil innlemme den berømte Retina-skjermenVi har ikke sett så mye. Det er praktisk klart at Apple vil opprettholde utformingen av den nåværende modellen, og mer med tanke på at iPad 5 også vil adoptere den, og i dag har vi snakket om muligheten for at den inneholder A7X-brikken, men i tillegg til dette vet vi ikke hvilke andre funksjoner den kan inkorporere .

Antagelig, iPad Mini 2-maskinvare vil forbedre strømmen betydelig, En annen av tingene som skuffet nok brukerne som forventet det lille nettbrettet til eplet. Når det gjelder lanseringsdatoen, bør Apple lansere sin iPad Mini 2 før slutten av året, ettersom konkurransen snart vil lansere 7-8-tommers nettbrett med en høyoppløselig skjerm.

Og du, hva forventer du av den nye iPad Mini 2?