contadores Skip to content

En ny video Viser en antatt iPad 5 i grå og svart farge

Det ser ut til at iPad 5 også kommer i romgrått

For bare noen dager siden viste vi deg noen høyoppløselige bilder av det som så ut til å være et grått bakside på neste iPad 5. Bildene ble lekket av Sonny Dickson, og vi så bare bakdekselet, uten fronten. I dag gir vi deg en video der du ser for første gang hel ryggsak.

Videoen har dukket opp på YouTube-kanalen til Unbox Therapy og i den viser de oss en antatt iPad 5-sak i grått på baksiden og svart foran.

Den påståtte plassgrå saken til iPad 5 vises på video

Gutta fra Unbox Therapy viste oss allerede i begynnelsen av forrige måned en video der de sammenlignet en sølvkoffert med den blanke fronten som visstnok tilhørte fremtidens iPad 5, med den nåværende iPad 4. I denne videoen kunne vi se de viktige forskjellene i størrelse som vil være mellom begge enhetene.

Igjen kommer de tilbake til siktelsen med en annen video om det nye Apple-nettbrettet. Her er det:

I videoen som vi viser deg i dag kan vi se en sak i grå farge på baksiden og svart foran som visstnok skulle høre til iPad 5. Vi kan også se en sammenligning mellom denne saken og den som tidligere er vist i sølv, i tillegg til at vi begge sammenlikner med den nåværende 9,7-tommers iPad og den nye iPhone 5s.

Vi så den nye grafittgrå fargen fra Apple for første gang i presentasjonen av iPhone 5s, og straks utvides til iPod Touch og iPod nano. Hvis vi sammenligner den sølvversjonen som vi allerede har sett med denne nye grå saken, vil vi se at den eneste forskjellen er at fronten på sølvversjonen er hvit og fronten til den grå versjonen er svart, akkurat som det skjer i iPhone 5s.

ipad-5-space-grå

Kanskje vi kunne fremheve en liten forskjell som er observert mellom de to caracasasene og det er at sølvversjonen har en slags skinnende ring rundt kameraet, ring at i den grå versjonen ikke skinner.

Legg merke til slutt den grå versjonen har ikke magneter De brukes til å hekte Smart Cover, så det er veldig sannsynlig enten en prototype eller en innledende produksjon av saken. Når de kommenterer Appleinsider, tror vi likevel at det er ganske pålitelig gitt likheten til resten av lekkasjene som vi har sett.

ipad-mini-2-touch-id

Alt ser ut til å indikere at den nye iPad-en vil ta i bruk de nye fargene som iPhone 5s har introdusert. Personlig er jeg likevel veldig nysgjerrig på å se hvordan en 9,7-tommers iPad i gull vil se ut.

Hva tror du? Liker du den plassgrå fargen til iPad? Jeg liker det mer på iPad enn på iPhone.