contadores Skip to content

En påstått iPad PRO-sak avslører en mulig USB-C-port

Noen bilder publisert på det kinesiske sosiale nettverket Sina Weibo avslører en påstått iPad PRO-sak som viser et par tilkoblingsporter, og en av dem kan være en USB-C-port, ligner det som ble presentert av Apple i MacBook-serien.

En USB-C-port på iPad PRO?

De lekkede bildene indikerer at det er en iPad på grunn av den typiske Apple-logoen og kameraet på baksiden av enheten, i tillegg til sidevolumknappene. men kan du se at bildet viser en port på en av sidene av enheten, noe som aldri har blitt sett før i eplebrettet.

ipad-pro-sak-avslører-USB-port-c-2

Det er ikke helt kjent hva denne nye porten er som du kan se på bildet, Apple kunne imidlertid ha inkludert en annen Lightning-port eller mest sannsynlig er det en USB-C-port på iPad PRO, som den de først har introdusert med den nye MacBook.

For øyeblikket er alt basert på rykter og spekulasjoner, selv om det ikke er så gal ide at eplefirmaet kunne velge en tilkoblingsport av denne typen, selv om vi ikke vet om det vil være den eneste som oppstår i MacBook og som allerede har blitt utsatt for all slags erting på Internett.

ipad-pro-sak-avslører-USB-port-c-3

IPad PRO fokuserte mer på arbeidsmiljøer

Den ryktet nye 12,9-tommers iPad PRO kan være mer fokusert på arbeidsmiljøet eller til å bruke nettbrettet til å erstatte bærbare datamaskiner. En UBS-C-port ville være fornuftig på iPad PRO, siden et nytt utvalg av tilbehør kan kobles til, for eksempel et prosjekt med en HDMI-utgang som kan kobles til denne nye porten for forretningspresentasjoner eller et tastatur og mus for bruk på iPad. PRO.

ipad-pro-sak-avslører-USB-port-c-4-

Hva sa du Wall Street journal iPad PRO kan ha en USB 3.0-port for å koble til annet tilbehør, selv for hurtig batterilading. Nå som vi har sett disse lekke bildene og etter at Apple kunngjorde den nye MacBook tidligere denne måneden, er det mer sannsynlig at porten faktisk er USB-C. I det siste har det vært mange andre lekkasjer som ligner på denne, som til slutt har vist seg å være helt usanne, så vi kan ikke ta denne informasjonen som offisiell, og for øyeblikket er det bare et rykte.

ipad-pro-sak-avslører-USB-port-c-5

IPad PRO sammen med iPhone 6S er en av de mest etterlengtede enhetene i 2015, som kunne kunngjøres høsten i år. Apple er planlagt til å lansere opptil tre forskjellige iPhone-modeller, 6S og 6S Plus, i tillegg til en billigere modell, iPhone 6C. På den annen side og om iPad PRO, har den blitt kjent takket være analytikeren Ming-Chi Kuo at produksjonen kunne starte opp i dette andre kvartalet. For øyeblikket sitter vi igjen med rykter om typen denne saken som vi har kjent takket være iDownloadBlog.

Tror du Apple ville implementere en USB-C-port på iPad PRO? Du kan gi oss din mening i kommentarene.