En påstått Samsung Galaxy S5 lekker igjen

I morges informerte vi deg om hvordan et nytt bilde som visstnok viste oss alle modellene som Samsung Galaxy S5 vil ha og deres respektive nummer, hadde blitt publisert i hele nettverket. Nå har en annen mulig variant av terminalen blitt lekket i Korea, så vel som noen av funksjonene. Vi etterlater deg med all informasjonen nedenfor.

En påstått Samsung Galaxy S5 lekker igjen

Denne nye varianten av Samsung Galaxy S5 er identifisert under navnet SM-G900L, og ifølge LG U +, det koreanske telefonserviceselskapet hvor denne nye modellen av terminalen er publisert, har den en 5,1-tommers skjerm størrelse som er i stand til å vise en maksimal oppløsning på 1920 x 1080 piksler samt Android 4.4 Kit Kat.

Åpenbart, LG U + stemmer kanskje ikke og at denne nye informasjonen led alle slags variasjoner med hensyn til endelige aspekter av denne Samsung Galaxy S5. Dette ville ikke være første gang informasjonen gjennomgår alle slags variasjoner med hensyn til den endelige modellen til terminalen …

Med alt dette kan vi bare anbefale deg å følge med på Planeta Red for å til enhver tid bli informert om nyheter eller detaljer som har med det nye flaggskipet til koreaneren å gjøre.

Nå, selvfølgelig, er vi glade for å vite dine meninger om det, som vi ber deg om å legge igjen i kommentarfeltet under denne oppføringen.

Og du,Du tror du er det nye bilder viser til den endelige modellen til Samsung Galaxy S5?