En påstått video viser motstanden til iPhone 5C-skjermen

Lekkasjene fra iPhone-verdenen fortsetter å komme, og i dette tilfellet gjør de det fra hånden til en video som vi presenterer for deg rett nedenfor, der vi finner ut at motstanden til iPhone 5c er testet, den lave terminalen Apple koster, noe som ser ut til å være ganske vellykket i testen. Så det er best å se på denne antagelsen video som viser motstanden til iPhone 5C-skjermen, og så snakker vi om ham i seg selv.

Sannheten er at det som virker ganske rart for meg, er det manzana En av terminalene har nesten sluppet praktisk talt klare, selv om det ikke ville være første gang de ukene før presentasjonen, fordi det kan sies at hvis dansedatoer for ryktene blir oppfylt, har vi faktisk mindre enn en måned å se de nye telefonene, så jeg ville ikke bli overrasket om den heller var ekte.

På dette punktet hvor manzana Han slipper ikke løs, og alle vet mye om selskapet. Det ser ut til at vi faktisk vet mye og ingenting samtidig. Så vær forsiktig så du ikke tror alt på tuppene, men vær oppmerksom på denne typen informasjon for ikke å finne oss ansikt til ansikt med en nyhet som disse ryktene tidligere har kunngjort. Så la oss se hva som skjer, at nå, som noen sier, det ikke er noe igjen, siden september er rett rundt hjørnet.